Akatheanime
Akatheanime
  • 15год.

Аз се преместих в aniwatch понеже там има на английски, а сегашното ми състояние в този сайт е никаква активност освен ако не е станало нещо като например смотаните one piece фенове да изтращят чак толкоз, че да накарат самият сайт да отаже напълно, ето за това сега ги мразя и в която ли да е платформа то да е игрална или социална аз все още ще ги мразя и непонасям понеже все дрънчат за g5 като алкомолатор на трактор имплантиран в микробусите сякаш светът се върти на обратно или е края на светът, разбирам че е нещо яко ама човек, има и други хора които искат да гледад своето аниме на спокойствие. :/


Медалите си остават ама са легендарни от сега нататък понеже не давам повече


Ето ги и ранговете за легендарните медали на достойнство:


[ 💀 ] - легенда като пичага и истински приятел ако все още ме имаш като такъв разбира се 


[ 💀 💀 ] - легенда дето никога не се предава и се е справил с много проблеми с сайта и помогнал пос някакъв начин на сайта, като превеждал или е окротявъл хората да почакат и т.н.


[ 💀 💀 💀 ] - не мисля че съм давал на някой този медал ама мисля че този медал ще означава че не си се предал и победил всички предизвикателства и не ти е останало какво да побеждаваш в този сайт, ти си истински шампион.


[ ☠️ ] - някой който ня трябва да се закачане иначе ще ви исхруска като за закуска, хора който имат този легендарен медал е знак че е или админ или е оправител на аниме да се превежда и кой кого има задачата, на кратко капитан на група от преводачи или админ.


Не се сърдете ако исках те някой от тези медали все пак те са само емоджита които не са кои знае какво ама просто измишльотина за да имам приятели или пък да се подмазвам на админите/преводачите 😅
Пише се достойните 💀, ама ти давам печат за добра идея [💀]

1 реакция

1 коментар

Akatheanime
Извинявай ама не съм те питал за твоето его тук нито съм те питал да ме коригираш тъй че аре да се махаш, благодаря
преди 10 месеца
За сега..може и да съм мъртъв (няма да ме има за извесно време в сайта) но след няколко дена може пак да съм онлайн

0 реакции

1 коментар

Деактивиран акаунт
Ще ни липсваш
26/Nov/2022г. 12:16ч.

Моите приятели

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾