Откриваме пролетния аниме сезон с вече качения 1-ви епизод на Hell's Paradise! Доживяхме да видим и адаптацията на по-малко известната „роднина“ на Jujutsu Kaisen и Chainsaw Man, които заедно образуват така нареченото „Dark Trio“.

Препоръчвам на всички, които са фенове не другите две заглавия да обърнат внимание и на Hell's Paradise. Не мисля, че ще останете разочаровани. Първият епизод изглежда обещаващо (казвам го като някой, който знае мангата почти наизуст), стискаме палци и останалите да са толкова добри.

Анимето ще има 13 епизода, като това вероятно ще е само първа част/сезон, тъй като мангата има общо 127 глави. Също така ще е единственият ми проект за сезона, понеже искам да отделя повече време за превеждането на манга, което става доста по-бавно от аниметата.

Приятно гледане! 🌸

image

1 реакция

0 коментара

Вече от месеци се каня да започна да превеждам манга и да изместя фокуса си към правенето на точно това. 🤞 Та затова от днес стартирам тази си „кариера“ с Goodbye, Eri - един трогателен one-shot от 200 странички, написан от Тацуки Фуджимото, който повечето хора познават като автора на Chainsaw Man. 🤗 Мисля, че е подобаващо този one-shot да постави началото, тъй като всъщност това беше творбата, от която ми се зароди идеята за превод на манга, още когато излезе на 10-ти април миналата година. 💟 Скоро ще има още такива проекти, но засега смятам да ги запазя в тайна. А след 1-ви април, живот и здраве, очаквайте първия епизод на Hell's Paradise: Jigokuraku! 🌷

image

11 реакции

1 коментар

ニキキル
Успех с превеждането на мангата Samurai :>
преди 3 седмици
10-ти и 11-ти епизод на Call of the Night вече са качени с български превод (Алилуя). 🌙 Да, знам, отне ми цяла вечност да го направя, за което се извинявам. Ще се опитам да кача 12-ти и 13-ти до ден и нещо. 🤞

5 реакции

4 коментара

ニキキル
Нямам търпение за това. И не се тревожи ще се справиш аз вярвам в теб
преди 3 месеца
AGM3
много хубаво за превода но аз съм го изгледал вече
преди 3 месеца
samuraiUPLOADER
Хубаво, че си го изгледал 😆 Какво общо има това обаче? Качвам за хората, които желаят да го гледат с български субтитри или пък не разбират английски.
преди 3 месеца
Xdx
Още само един епизод. Благодаря, че превеждаш това аниме!
преди 3 месеца
60ネпреди 4 месеца
Да питам само един въпрос, как се научи да едитваш анимета?

2 реакции

3 коментара

uchiha itachi 5099
тя не едитва а превежда
преди 4 месеца
60ネ
Същото
преди 4 месеца
samuraiUPLOADER
Беше преди 6 години и просто се допитах до преводачите, които знаех по онова време. Само един човек ми отговори, обаче не ми обясни в подробности и трябваше да премина през дълъг период на проба-грешка, за да се науча реално сама. Ако питаш как по-точно превеждам (мисля, че това имаше предвид с въпроса си), за самия превод си използвам умствените знания, за създаването на субтитрите използвам Aegisub, а за процеса на вграждане на субтитрите в самия епизод използвам програма за енкодване. Ако се интересуваш от повече подробности или ти самият искаш да почнеш да превеждаш, винаги можеш да ми пишеш на лично. 🍀
преди 3 месеца
Здравей!
Понеже виждам, че има хора който са супер нетърпеливи за епизодите (дори не знам кое е анимето), но аз те подкрепям и не ми пука че никой не те харесва, аз ще бъда до теб каквото и да става :)

11 реакции

0 коментара

Akatheanimeпреди 5 месеца
Ето ти бронзовият череп (два черепа) [💀💀]

5 реакции

1 коментар

AGM3
И аз ти давам два черепа 💀💀
преди 3 месеца
Продължавай все така! Най-добрият!!!

4 реакции

2 коментара

EmsiNaNINJA
Най-добраТа!
преди 5 месеца
Denis T.
Атака! Ама е жена ;3
преди 5 месеца
Akatheanimeпреди 6 месеца
💀

1 реакция

0 коментара

Akatheanimeпреди 6 месеца
Забравих да спомена, благодаря че ни превеждаш епизодите на chainsaw man в добро качество дори и някои да не си признават и получаваш моя скелет печат!

4 реакции

0 коментара

Тази жена много я обичам, ама тя май умря :/

4 реакции

1 коментар

EmsiNaNINJA
Пепел ти на езика 😂
09/May/2021г. 00:34ч.
Покажи повече

Моите приятели

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾