Hayatokun201
Hayatokun201
  • 19год.
  • Велико Търново

Здравейте, казвам се Кристиян, отаку съм от 2016 и съм гледал към 30 анимета. любимото ми аниме е Darker than black, това беше и първото аниме което гледах (без да броим кодомо аниметата). Във фейсбук се пиша Пиян Сокол, ето линк:https://www.facebook.com/profile.php?id=100042720737588, ако искате ми пратете покана за приятелство и там. Също така с едни приятели имаме отаку група във фб-Otaku Group BG, не че си правя реклама но ще сложа и линк към нея хд https://www.facebook.com/groups/524848034737764 засега сме 182, ако искате се присъединете, благодаря ви! Ще се радвам да се забавляваме заедно.

Здравейте, както някои от вас знаят аз обичам да пиша истории, ето една за която бях забравил дълго време умишлено поради лични причини но сега реших да я споделя. За голямо съжаление не успях да открия останалите 6 части, но се надявам да ви хареса! Приятно четене!
Отвъд времето и пространството 1-ва част:Двама приятели студенти, Хаято и Маю водят нормален живот докато един ден те решават да се разходят из града, те се разхождат около 2 часа докато не стигат края на града. Те тъкмо ще се връщат но Маю предлага да отидат до една близка гора на 700 метра, Хаято се съгласява. Когато стигат те са очаровани от гледката, всичко е толкова красиво, те се наслаждават на природата, разхождат се, правят снимки, всичко е прекрасно но по едно време вятърът се усилва, появяват се облаци, като от нищото започва буря. Те се запътват към града но на пътя им пада дърво, опитват се да го заобиколят но забелязват че по дърветата се появяват драскотини после чуват рев който не прилича като този на никой познат вид, тогава те поглеждат натам откъдето идва звукът и виждат нещо което изглежда сякаш не е от тази планета. Те се уплашват и побягват но това нещо ги одрасква те по случайност попадат в пещера изпадат в безсъзнание а когато се събуждат на сутринта няма нито белези, нито буря, нито чудовище, нито пещера. Те са в стаите си в общежитията но има нещо различно, те се чувстват някак различни...

Втора част :Хаято става, оглежда се наоколо и си казва- я се стегни Хаято това беше просто един кошмар. Умива си лицето наглася се и тръгва за час. В двора вижда Маю и отива при нея.
- Здрасти Маю.
- Здрасти Хаято.
- Как си какво правиш напоследък?
- Добре съм благодаря че попита а напоследък гледам едно любовно аниме.
- Аха значи гледаш Яои а?😀😀😉
- Хаято ще те убия!😠
- Е какво нали е любовно. 😁
- Нямах в предвид това и ти много добре го знаеш.
- Ама било много лесно да те издразня 😁😉
Голям спор спрян от звънеца. Следващото междучасие Хаято и Маю стоят на пейка в двора на университета.
(Някъде в средата на разговора)-Хаято тази нощ сънувах най откачения сън и ти беше в него ние се разхождахме из града след това отидохме в гората... (Тук Хаято я прекъсва)- Но след това излиза буря и сме нападнати от чудовище.
- Да точно така откъде позна хаято?
- Защото аз сънувах същото нещо Маю.
- Но как е възможно...
След това Маю се събужда във леглото...

Трета част (Маю вече се е събудила и е много объркана)
- какво се случи всичко изглеждаше толкова реално и все пак беше просто сън.
(В двора на университета тя търси Хаято) същевременно в стаята на хаято.
Хаято се опитва да си вземе учебниците но ги е оставил много високо.
- хайде де как въобще съм ги сложил там оф ако можеше просто да ми долетят във ръцет...
(Е желанията се сбъдвали учебниците долитат във ръцете му)
- какво... но как... оф явно просто са паднали трябва да тръгвам за час (проверява колко е часът) о не съвсем ще закъснея по най бързият начин трябва да стигна за час... (Той е във двора на университета) чакай малко! Какво?! Но как е възможно? Аз да не се телепортирах? Не, не е възможно трябва да има рационално обяснение за това какво се случи сега...

Четвърта част: Маю изведнъж вижда Хаято и отива при него:
-здрасти Хаято какво правиш?
-нищо ти?
-разхождам се.
И двамата са объркани но за сега не го показват.
-хей Хаято тази нощ да си сънувал нещо странно?
-да но защо питаш?
-аз сънувах същия сън.
-чакай малко какво?! Със гората и чудовището?
-да!
-от къде да знам че не се шегуваш?
Хаято не си спомня нищо от предишния разговор. Маю му разказва съня подробно.
-уау това е доста странно.
-има и друго странно вече днес говорихме но след това се събудих в леглото.
-какво как е възможно всичко това днес тъкмо се опитвах да си взема учебниците и те ми паднаха в ръцете след това се появих тук изведнъж а сега това какво се случва?
И изведнъж се телепортират в гората...

4 реакции

1 коментар

Kïtækī Üçhīhã
Опитай се да го качиш във фенфикчетата :3
06/Jun/2020г. 11:39ч.

Моите приятели

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾