image

3 реакции

0 коментара

1 реакция

0 коментара

0 реакции

0 коментара

а аз уж търся Сауамура от Ace of Diamond https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.9EsfecmFDFMAP_SIT7vY_QHaJh&pid=Api&P=0&w=300&h=300

0 реакции

0 коментара

Look at this... 👀 https://pin.it/5R1idpu

0 реакции

0 коментара

Onisashin13Bgпреди 2 седмици
потвърдено Бакуга е принцеса😂 😂 😂

4 реакции

0 коментара

Onisashin13Bgпреди 2 седмици

3 реакции

0 коментара

Onisashin13Bgпреди 2 седмици

1 реакция

0 коментара

Onisashin13Bgпреди 3 седмици
imageimageimage

3 реакции

0 коментара

Onisashin13Bgпреди 3 седмици
image

5 реакции

0 коментара

Ето на това се казва талант https://images.app.goo.gl/jdnAgdAvCkVo8NXo7 не е сложил сенки а светлина човека

2 реакции

1 коментар

Emma_star
Ехеееееее добре беее
преди 2 месеца

0 реакции

0 коментара

2 реакции

0 коментара

2 реакции

0 коментара

6 реакции

3 коментара

Onisashin13Bg
Намерих го в you tube . Дано ви хареса и на вас , особедно на феновете на Kimetsu no yaiba .
преди 3 месеца
Emma_star
леле нереално красиво рисува! 😻
преди 3 месеца
Onisashin13Bg
Така е
преди 3 месеца

6 реакции

0 коментара

Весела Нова година

5 реакции

2 коментара

IVE-STORM(bg)
Много здраве, наздравици, любов и пожелавам на всички само хубави моменти през 2020! 🍷 😍
преди 3 месеца
Ivan Dimitrov
за много години Онисашин 🍷 здраве и щастие през новата година
преди 3 месеца
Някой да каже лесно за разбиране и леко за гледане аниме . Опитвам се да запаля братовчеди на анимета 😥 Не мога да се сетя за нещо което ще му хареса повече от Dragon Ball , а той не иска да гледа толкова много еп . Моля за помощ

0 реакции

4 коментара

notorius_Bg
SAO сеозн 1 макар 2-рата арка да етъпа първата е много добра!
преди 4 месеца
Naomi Misora
Попринцип, зависи какво харесват, но ако им пуснеш нещо по-истинско, съм сигурен, че ще го гледат. Нещо като Orange. Аниме, в което няма магии и тем подобни
преди 4 месеца
Naomi Misora
Не ме слушай мене. Слушай чичето. Пусни им някакъв екшън и да е нов
преди 4 месеца
Onisashin
слушам
преди 4 месеца
Весела Коледа на всички отакута в сайта . Поздрави за админите и ъплолдарите че се грижат и развиват сайта 😁

7 реакции

2 коментара

IVE-STORM(bg)
🎄 Благодариииииииииииим много весели празници и на теб! 😍
преди 4 месеца
Tili
Сладурскооо😍😍!
преди 4 месеца
Открих един много интересен виц за Архангел Михаил вижте го 😂 :
" Тайният Дневник на Архангел Михаил

Ден 1

Взеха ме на работа. Толкова съм щастлив. Шефът каза, че ще пазя Портите райски с Огън и меч от Адам, Ева, Синовете човешки и мормонските проповедници. Уха! Почвам от утре.

Ден 2

Поради недостиг на средства вместо Огън и меч ми дадоха само меч. Обещаха веднага щом хванат онзи взломаджия, как му беше името, Персей или Персефон или Принца на персия, не помня вече… Та като го хванат ще си получа огъня. Обаче мен не ме интересува много. Не пуша.

Днес тренирах с меча. Никой не ни нападна. Но нищо. Важното е, че пазя Рая. Еден, дет са го рекли мъдрите хора. Тоест шефа..

Ден 3

Седя на входа и гледам злосторно. Истинският нинжангел може да срази врага си само с поглед!

Ден 1460000

Уха! Успях! Дойде някакъв дядка, прегърбен, плешив, в бяла роба, едвам ходеше направо и говореше някакъв Латиноамерикански език, май дори точно латински. Погледнах го и последните четири хиляди години тренировка си казаха думата. Хехе. Така го стресирах, че оживя отново. Направо припадна. На земята искам да кажа. Защото това е Рая. Много готино място. Направо Рай. Честно.

Ден 1460001

Шефът ме извика в кабинета си. Той е много културен. Обясни ми кротко, че ако пак изритам папата, пропадам. Май говореше буквално. Изтъкнах, че не знам как да познавам папите. Шефът беше много любопитен как тогава всички досегашни са вътре. Ми не знам, сигурно са минали през аварийния изход. Онзи зад кухнята. Шефът помълча малко. После внимателно попита защо не пазя и онзи вход. Ми щото е заден . Авариен при това. Ако иска, ще го пазя, когато се случи авария.
Шефът си скубе косата. Обади се на Ицето по мобилния и му крещя малко. После ми хвърли един такъв поглед, за какъвто ще има да тренирам три милиона години. Даде ми библия да се образовам за папите. Колекторс едишън. С бонус двд.

Подпрях с книгата портата, че малко се беше разкачила и ставаше течение. Двд-то го подострих и тренирам да мятам шурикен. Няма да имам проблеми със следващия папа. Не и ако не успее да се оплаче даже. Хъ хъ хъ.

Ден 1460020.

Скука. Но пък вече съм доста добре с двд-то. Имаше едно дърво недалече от поста ми, упражнявах се на него. Последното хвърляне направо го отрязах. Жалко за плодовете. Нищо, няма победа без жертви.

Ден 1460021

Мина Габриел. Пребледня и попита какво е станало с ябълката на шефа. Свих рамене невинно. Обясних му, че котката си остреше ноктите там. Габриел не ми вярва много. Показах му меча си. Още няма огън, но и така е внушителен. Габриел схвана. Котката изхвърча.

Изправиха дървото с кран и го заковаха с пирони. После издигнаха около него пет метра висок и два метра дебел зид. Жалко. Нарисувах си на него мишена и вече съм издълбал 20 сантиметра дупка в центъра. Еха.

Ден 1460036

Още никой не е върнал огъня. За сметка на това съседите прокарват електричество. Реших, че електрически меч е по-добър от огнен. Пъхнах го в контакта.
Марчето каза, че ще мога пак да си използвам ръката след седмица. Душица жена е тя, ей, изобщо не заслужава такъв мъж дет само я тормози. Покани ме на кафе, но дори и с изпържена ръка си имам служебни задължения. Мятам двд-то с лявата и псувам съседите наум. Ще видят те.

Ден 1460039

През дупката в зида вече се вижда дървото. Почти е зарастнало. Имам пъклен план. Така де, божествен. Нищо пъклено. Честно. Все пак Рая пазя. Един вид.

Ден 1460050

Напих Азрааел. С ябълкова ракия. Пяхме Градил Илия Килия. И Рикийчице Мъченичице. Божествено питие е това. Азрафаел предложи да пеем нещо и за дървото на шефа, обаче му напомних, че сме на публично място и другите може да си помислят, че нямаме предвид ябълката. Той ми повярва. Решихме да ходим да накажем съседите за електричеството им. С огън и меч. Тоест без огън. Още. Но аз не губя надежда.

Ден 1460051

Ази се гърчи от махмурлук и псува на всички езици, които познава. А той познава много езици.

Шефът ме повика. Гледа странно. Пита ме дали имам нещо общо с разрушаването на Вавилонската кула. Гледам невинно. Той ми размахва пред очите днешния вестник. Аз кротко вдигам ангелско пръстче и му посочвам къде е написано „преди новата ера” точно до днешната дата. Той млъкна. Погледна ме странно. Аз гледам все така невинно. Ми пазя задния вход, пощата през мен минава. Шефът ме прати да му се махам от погледа. Да, онзи поглед. Ура. Занесох на Азрааел кисело зеле да закусва. Приятелите трябва да се поддържаме. Особено в Рая. Тук човек за човека е ангел. Както са казали римляните: Хомо хомини хомос хомоссайд. Или нещо такова.

Ден 1460058

Относително спокойно. Самолетите малко ме дразнят, откакто шефа ми забрани да ги свалям с ябълки. Казва, че и без мен бермудския тригълник е достатъчно известно място и само НАСА му е притрябвала сега.

Да бе да... Какво знае той за бермудския триъгълник? Без мен това място още щеше да стене под ботуша на туристическия агресор. Но нищо, стига ми тая награда да каже нявга народа … абе да казва каквото ще. Хъ. Нали съм в рая. Муахаха.

Ден 146070

Новите съседи са некви тъпи американци. Седят си по цял ден вътре, дъвчат макдоналдс, наливат се с кафе и се съдят като в стария завет. И електричество сложиха отгоре на всичкото. Нарочно ме провокират. Шефа ме извика да ми каже, че ако с тях стане същото като с вавилонците, да си търся гумено пате. Щото ме чака дълга, дълга баня. В сауната. Каква сауна, попитах го. Шефът каза, че говори за онази на партера. С черните джакузита. И много топлата вода.
Обичам джакузита. Жалко за американците.

Ден 1460071

Предложих на Ази да пийнем по чашка. Той ме гледа особено, пелтечи нещо и бяга да се измъква. Странно. Мислех, че ракията му харесва. Е, както и да е, ще се наложи да ползвам собствените си връзки. Звъннах два три телефона. Бай Ладо се нави, отдавна ми дължеше услуга.

Ден 1460080

Днес съм в прани дрехи. Мечът ми е лъснат лъснат та чак свети. На стената съм написал с големи букви „Не е нужно да си ангел, за да работиш тук… но помага!”. С кръв. Онзи папа се беше върнал, ама тоя път успях да го нацепя преди да гъкне. Двд-то мина през него като през масло. Така де, това е праведна кръв, така надписа придобива допълнителна тежест и достоверност. Дойде шефа, огледа обстановката, но май привидната ми невинност не го заблуди. Покрещя ми. Удари ме с няколко мълнии. Изглеждаше тъжен, за това предложих да го почерпя с малко от моята ракия. Удари ме с още няколко мълнии, но накрая се съгласи. После пяхме хиподил и рамщайн. Заведох го у тях и той накара Марчето да ни точи баница. Тя ме гледа като втори Юда. Пак ще трябва да бера цветя. Но първо ще почакам да му помине на шефа, нямам с какво да го държа пиян цяла седмица. Стареца порка като гръцки бог.
Вземам Ицо и отиваме на риба.

Ден 1460087

Шефа беше сложил на входа Рафи да ме чака с някаква гаубица. Ухилих се чаровно и му показах какви риби сме наловили. Той взе да разсъждава. Извадих и бутилка вино. Подобаващо. Той си пада леко сноб за храната. Светнаха му очичките. Тоест те принципно си светят, това е характерно за него, но сега светнаха иначе. Пусна ме да влизам.

На вечеря се изтърси и половин Ирак. Тъпите американци ги избомбили. Знаех си, че има нещо гнило в тия съседи. Шефът ми мълчи. Нахранихме арабите с риба. Това му е специалитет на Ицето. Той изобщо много обича да храни с риба пустинните народи, голямо копеленце си пада. Един вид им казва „Скиите тъпаци, аз като живея на готино място мога да се тъъъъпча с риба и де що има водна сволоч". Когато стигна до супата от желирани змиорки, някои вече го гледаха леко злобно. Абе като цяло е як пич, но понякога преиграва. Но нищо, арабите са готини. Полафих си с няколко. Напих ги с ракия. Пяхме мановар. Щяхме да пеем и черно фередже, но се сдържах. Очертават се забавни дни. В рая. Готино място. Райско! "
Всеки път като го прочета се смея , поне на ум .

4 реакции

0 коментара

Някой да знае някяквя програма за превод на аниме . От доста време търся но не откривам .

0 реакции

2 коментара

notorius_Bgпреди 5 месеца
Onisashin13Bg
Благодаря Нориус
преди 5 месеца
Някой да ми препоръча shounen или екшън аниме по възможност колкото се може по-дълго . Без One Piece , Dragon Ball , Naruto и Inuyasha понеже вече съм ги гледала .

1 реакция

2 коментара

Dark gap
Katekyo hitman reborn,bleach,MAGI,D-gray man
преди 5 месеца
Naomi Misora
Kaze no Stigma. Много яко shounen аниме
преди 5 месеца
Имам въпрос за всички отакута в сайта . Кой ви е любимият аниме герой ? Искам да знам , при това много 😄

2 реакции

16 коментара

HeitarGOD
Yū Otosaka
преди 7 месеца
Dark gap
Kazuma oт konosuba.Истински мъж за подръжание.
преди 7 месеца
Onisashin13Bg
Не мисля че е мъж за подражание но че е герой с мозък на правилно място , за разлика от другите герой няма да спора
преди 7 месеца
Naomi Misora
L от Death Notе разбира се
преди 7 месеца
IVE-STORM(bg)
Kakashi 😜
преди 7 месеца
Emma_star
Двамата братя Ед и Ал
image
преди 7 месеца
notorius_Bg
image
преди 7 месеца
Onisashin13Bg
Благодаря че ми казахте 😊
преди 7 месеца
Misaki Auzava
Ммм, аз имам много любими герои, но може би фаворити са Usui Takumi и Levi 😍
преди 7 месеца
Misaki Auzava
А твоя кой е/са?
преди 7 месеца
Onisashin13Bg
Аста от Black Clover . Мисаки а теаоят
преди 7 месеца
Алекса
Нямам любим, всички, които харесвам са уникални😍😍😊
преди 7 месеца
Krasimira Pandazievaпреди 7 месеца
Emma_star
Иха много герои много нещо и на мен ми беше интересно да видя вашите
преди 7 месеца
Elysium
Dazai Osamu -Bungou stray dogs
преди 3 месеца
Onisashin13Bg
И на мен ми допада този герой чесно казано , но повече харесвам Рампо
преди 3 месеца
Едно мага да кажа със сигурност ! Радвам се че намерих този сайт ! Това е раят ле е ? Всяко отаку е върхът и е истински войн с чест да пази аниметата .

11 реакции

1 коментар

Tili
Вярно е! Share the lovee❤
преди 4 месеца
Как предпочитате да гледате някое аниме с аудио или субтитри . Аз лично с субтитри .

5 реакции

9 коментара

Ivan Dimitrov
Бг субс и японско аудио разбира се! 😛
преди 9 месеца
Onisashin13Bg
С теб ще се разбираме чудесно .
преди 9 месеца
IVE-STORM(bg)
Аз също ги предпочитам така, с английско аудио ми е ужасно... 😂
преди 9 месеца
Onisashin13Bg
И на мен
преди 9 месеца
Emma_star
Да и аз съм за българските субс. 1-во научаваш се да четеш по-бързо, японските гласове са по-яки, все пак тези викове и ахкания никой не може да ги озвучи. 😃 Преди време и по българските телевизии имаше доста анимета, ама ся ни заливат с американските пумии 😔 👎
преди 9 месеца
Onisashin13Bg
Съгласна
преди 9 месеца
Misaki Auzava
Абсолютно съм с Ема :)
преди 9 месеца
Phantomrider
С две ръце подкрепям мнението на Ема 🙌
преди 9 месеца
Krasimira Pandazieva
бг съб това анг аудио ми бърка в червата разваля всичко
преди 9 месеца
Любимото ми аниме е Servamp . Любимият ми жарн аниме е шонен . Inyasaha ме запали по аниметата . Дано се разбираме .🙂

2 реакции

7 коментара

Ivan Dimitrov
Супер якото, препоръчвам Attack on titan има 3 сезона като 3ти е от 1 и 2 част!! 😍
преди 9 месеца
Onisashin13Bg
Ще си възстановя гледането му . Преди го оставих понеже сюжета поне мен не ме грабна .
преди 9 месеца
IVE-STORM(bg)
Аз също съм луда фенка на анимето! Особено след последния сезон, който излезе! Обичам заплетени анимета, битки и развиване на героите. То определено е такова, има малко кръв, но това ако липсваше нямаше да е толкова въздействащо аниме. Доста логически неща има, ако нещо са го споменали просто ей така, в следващия сезон или епизоди разбираш защо са го казали.... Жестоко е! 💪 💟 💟
преди 9 месеца
Emma_star
Да много е добро, но аз още не съм догледала последния сезон! Без спойллл хахах 😱 😂
преди 9 месеца
Onisashin13Bg
Е няма да си споламе взаимно нали
преди 9 месеца
Misaki Auzava
И аз много лайквам Servamp, разбира се с най-любим герой Куро 😍, смисъл котка е! А за АОТ, просто се гледа, само като чуеш Хаджиме Исаяма и Wit studio, вече няма спор, че е велико!!! 😍
преди 9 месеца
Onisashin13Bg
Значи и на теб Куро ти харесва . Кажи кой момент от анимето ти хареса най-много на мен срещата на Махиру и Куро в човешка форма , дори сега се смея като си спомня .
преди 9 месеца

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах