rigorrmortiz.
rigorrmortiz.DONATOR
  • 37год.
  • Пловдив
Един прекрасен ден (лятото на 2008 мисля, че беше) попитах един приятел:
- Какво правиш уе Мич ?
- Гледам Bleach .
- Ъ, това пък какво е ?
- Едно аниме . Мнооого е яко ! Ето ти един линк (в една от замундите беше) да гледаш и ти, може да ти хареса.
Казах си на ум "к`во пък, дай да го погледна". И то пък взе, че ми хареса ( от малък си падам по фантастиката и фентъзито, първите книги които прочетох с интерес бяха от издателство Галактика. После попаднах на Толкин и Пратчетт и т.н. ) .  Ама един ден изгледах и последната серия. Усетих, че май-май ми харесва. Погледнах какво още има в същата категория и нацелих Eureka seven. И то ми хареса. И така докато не изгледах почти всичко каквото беше излезнало до момента и в двете замунди. От там Vbox-а. И там почти всичко каквото беше излезнало. Стигнах до момент в който вече си отбелязвах новоизлизащите и чаках да излезне цял сезон за да ги изгледам. Просто мразя да стигна до някъде и да трябва да чакам седмица или месец до следващата серия.  Под всичко, разбирайте де що има роботи, космически кораби, алтернативни светове и вселени, дракони, чудовища, бойни изкуства, абе общо взето такива неща. Та от там от където каквото намеря по темата. Вече съм опрял да ровя по всякакви сайтове, сакън да не съм изпуснал някъде нещо. И така до ден днешен. Единственото лошо е, че крастата става все по голяма. Колкото повече го чешеш, то по сърби.

Общо взето това е моята история с жанра. :) 

А заради Уважаемите Преводачи, вече съм доста на ти с японския и китайския, за което искрено им благодаря, че обогатиха езиковите ми знания и култура. Живи и здрави да сте, че ви има момичета и момчета ! 

 За преводач едвали ще стана, но хващам вече, когато някой е превеждал без да мисли, така че да внимавате!!! (това е в кръга на шегата, дано не обидя някой, защото нямам такова намерение ;P )  :D :D :D
 

Моите приятели

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾