TOz
TOzNINJA
  • 26год.
  • Сливен

Легендарната история на ролите в сайта и как да се получат

Започваме с най-високите в пирамидата ама не на маслоул а на анимес-портаслоу


Admin - Това са Бойко Борисовците на сайта, квото поискат правят, никой гък не може да им каже, а ако им кажеш рязко изчезваш от поляната на сайта и повече никой няма да чуе за теб.
Ето и малко описание за тях:

IVE-STORM(bg) - Мистерията на админите, рядко влиза, но влезе ли чува се и в най-далечните ъгълчета на сайта, топ уважение от всички щото никой не знае на какво е способна. Приликата и е като на Слави Трифонов, човека вокал, защото когато иска нещо само го казва и другите изпълняват, иска сайтче и хоп 

Phantomrider слуша и изпълнява.

Phantomrider - Това е човека оркестър, големият малък куку-бенд, изгубил си си мейла щото не помниш, той ще ти го намери, нямаш точки да си смениш името а си си сложил егн-то като такова...Той ще ти го смени, изпуснеш, малко, запетайки, той ще ти каже. Той е като богаташките еврейски фамилии щото всичко което пипнете е с негов подпис в ъгъла и владее "силата" въпреки че не е Люк Скай Локър, но ще те бие като МАСТЪР Йода в пика на силите си.

Как да получите ролята?:
Слуховете са че за да получиш тази роля трябвада пишеш на лс на някой от сегашните "Може ли да стана админ" няма свидетели да потвърдят дали става или не....


Mod - Това са тия хора които са най-близко до Admin ама и толкова далече и те колят и бесят но с мярка, рядко може да ги видиш на линия те са като Халеевата комета 1 път на 73 години.

Minona - Вундеркинда на екипа, баш майстора на точките, шефа на ъплолдърите, бога на азиатците, появила се е 100-200 години преди създаването на сайта родена директно с ролята модератор и качва аниметата в сайта, още преди да се появи сайта, казват че създаването на света е започнало от големият взрив, причината за вризва е многобройните точки които е събрала и те гръмнали.

Как да получите ролята? 
Слуховете тук са че за да получиш ролята трябва да си избран от Admin, нооо стари членове на сайта говорят че сегашният MOD е тук преди Админите нооо няма точни доказателства.


Ninja - Това са хората с малко власт ама и малкото власт която имат правят квото си искат, бият, наказват, възпитват дори и админите.Не им говорете на въпреки, нито да им казвате какв да правят защото ще ви накажат, абеее не им говорете най-добре за да ви е мирен живота.

EmsiNa - Ето и най-богатият член на екипа, 1,90м висока модел има 3 имота на манстирски ливади, 1 мезонет на банско, джитка с панамера в софията и два ресторанта раздала под наем, бизнес дама, пари като вестници, раздава ги по пощите, червива до главата с пари но освен богата е и по-добрата част на нинджите, ако искате да ви се размине някоя беля по-тънко, по-добре си признайте пред нея ще ви четне едно конско нооо това е, докато не я ядосате, тогава и конско ще имате и накрая и мют ще отнесете...(тоблероните са добър подкуп) 

TOz - Ако има по неподходящ за тази позиция ето го човека, корумпиран дикаттор който продава всяка информация и компромати за точната сума, ролята му не е дадена по заслуги а по изнудване и пари под масата. Нещо не ви харесва директно ви мютва, оплаквате се че ви мютва несправедливо, мютва ви пак.
Админите влизат и си правят квото искат, мютва ги и тях, винаги прав никога не пада по гръб, взима най-голямата заплата от всички в екипа, защото банва най-много потребители. Твърди се че има над 400 мютнати от които някой по над 2-пъти и над 50 баннати профила.
Ако имате достатъчно финансоф капитал и искате да ви се размине наказание пишете на ЛС.

Как да получите ролята?
Тук ролята не се получава, тя се наследява и може да има макс 2 нинджи, в последните си мигове настоящата нинджа казва своя наследник и така ролята се предава на новият избранник но чаак 12 часа след като пулса на сегашната е спрял че може и да фейкват смъртта все пак са нинджи!!!


Uploader - Това са мравките работнички, само бачкат и взимат точки и бачкат и взимат точки, ако им видите портфейла до горе пълен с точки, имат респекта на потребителите, нооо само толкова ни власт ни права нищо.

Как да получите ролята?
Тря сте много готян мотян за да получите тази роля и да минете през парламентарно гласуване съставено от Админи, Модератори и Нинджи.


Donator - Знаете има една приказка, "Който плаща, той поръчва музиката" е е това е тази роля имат пари угаждате си, искате комбати момбати по ваш вкус и искате да прередите плебеите с тяхните фрий коментари... Ама кви са те че да решават вадите стотачката пляскате 20-30 кафенца и пишете къв аникомбат искате.

Как да получите ролята?
Ролята се взима с яко кеш пара!!!


Оfficial - Това са нещо като НПО-та, събрана група създала нещо и иска малко обществено влияние ама да се отличава от останалите, схемаджии накратко, не знаеш кой стои зад профила ама знаеш че са много и ще те бият.

Как да получите ролята?
Трябва да сте много стабилна организация за да получите тази роля!


Translator - Най-забелжителната роля, щото всеки ходи да ги храни как аджеба не си вършели бързо работата и как тря слушат и изпълняват, щото видиш ли кви са те че лично време да имат...
Масово само мазохисти взимат тази роля, ако вие сте мека душа и не търпите на нападки, обиди, проклятия, магии, боб чорба, свински джулан, лук... Опа обърках записката.

Как да получите ролята?
Тази роля се взима само когато покажете 1000 преведени епизода минали под зоркият поглед на съвета на преводачите и чак след 95% одобрение вие взимате ролята.


 Media - Това е ролята мит, виждал съм ма няма, чувал съм ама глух съм.Тва са клюкарите на сайта, пишат някви теми новини а-у абее да не ти е работа да си им в ума, щото жълтите новини знаете летят по бързо от светлината, а никой не обича тия новини особено ако самите вие сте в тях.

Как да получите ролята?
Няма информация как се взима ролята....

Честит рожден ден, пожелавам ти да НЕ баннваш много хора 🤣

2 реакции

0 коментара

Уникално описание за Translator-ите 😂👏

2 реакции

0 коментара

TOzNINJAпреди 6 месеца
Деца кажете "НЕ" на наркотиците!!!

7 реакции

0 коментара

TOzNINJAпреди 7 месеца

Малко да ви гръмнат главичките 👽 👽

4 реакции

1 коментар

Demonizer
засъжаление S3RL спря да прави музика преди 2 години някъде поради раждането на сина му :(
преди 3 месеца
TOzNINJA02/Oct/2022г. 12:52ч.
👽

5 реакции

0 коментара

TOzNINJA18/Sep/2022г. 17:12ч.
👽

3 реакции

0 коментара

TOzNINJA13/Jul/2022г. 21:13ч.
👽

2 реакции

0 коментара

TOzNINJA29/Apr/2022г. 23:11ч.

👽

2 реакции

0 коментара

TOzNINJA24/Apr/2022г. 21:04ч.

👽 Space may be the final frontier but it's made in a Hollywood basement!!!👽

3 реакции

1 коментар

Demonizer
Добър вкус!
преди 3 месеца
TOzNINJA16/Mar/2022г. 22:42ч.

0 реакции

0 коментара

Покажи повече

Моите приятели

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾