Тино Нино
Тино НиноNINJA
  • 26год.
  • Сливен

Легендарната история на ролите в сайта и как да се получат

Започваме с най-високите в пирамидата ама не на маслоул а на анимес-портаслоу


Admin - Това са Бойко Борисовците на сайта, квото поискат правят, никой гък не може да им каже, а ако им кажеш рязко изчезваш от поляната на сайта и повече никой няма да чуе за теб.
Ето и малко описание за тях:

IVE-STORM(bg) - Мистерията на админите, рядко влиза, но влезе ли чува се и в най-далечните ъгълчета на сайта, топ уважение от всички щото никой не знае на какво е способна. Приликата и е като на Слави Трифонов, човека вокал, защото когато иска нещо само го казва и другите изпълняват, иска сайтче и хоп 

Phantomrider слуша и изпълнява.

Phantomrider - Това е човека оркестър, големият малък куку-бенд, изгубил си си мейла щото не помниш, той ще ти го намери, нямаш точки да си смениш името а си си сложил егн-то като такова...Той ще ти го смени, изпуснеш, малко, запетайки, той ще ти каже. Той е като богаташките еврейски фамилии щото всичко което пипнете е с негов подпис в ъгъла и владее "силата" въпреки че не е Люк Скай Локър, но ще те бие като МАСТЪР Йода в пика на силите си.

Как да получите ролята?:
Слуховете са че за да получиш тази роля трябвада пишеш на лс на някой от сегашните "Може ли да стана админ" няма свидетели да потвърдят дали става или не....


Mod - Това са тия хора които са най-близко до Admin ама и толкова далече и те колят и бесят но с мярка, рядко може да ги видиш на линия те са като Халеевата комета 1 път на 73 години.

Minona - Вундеркинда на екипа, баш майстора на точките, шефа на ъплолдърите, бога на азиатците, появила се е 100-200 години преди създаването на сайта родена директно с ролята модератор и качва аниметата в сайта, още преди да се появи сайта, казват че създаването на света е започнало от големият взрив, причината за вризва е многобройните точки които е събрала и те гръмнали.

Как да получите ролята? 
Слуховете тук са че за да получиш ролята трябва да си избран от Admin, нооо стари членове на сайта говорят че сегашният MOD е тук преди Админите нооо няма точни доказателства.


Ninja - Това са хората с малко власт ама и малкото власт която имат правят квото си искат, бият, наказват, възпитват дори и админите.Не им говорете на въпреки, нито да им казвате какв да правят защото ще ви накажат, абеее не им говорете най-добре за да ви е мирен живота.

EmsiNa - Ето и най-богатият член на екипа, 1,90м висока модел има 3 имота на манстирски ливади, 1 мезонет на банско, джитка с панамера в софията и два ресторанта раздала под наем, бизнес дама, пари като вестници, раздава ги по пощите, червива до главата с пари но освен богата е и по-добрата част на нинджите, ако искате да ви се размине някоя беля по-тънко, по-добре си признайте пред нея ще ви четне едно конско нооо това е, докато не я ядосате, тогава и конско ще имате и накрая и мют ще отнесете...(тоблероните са добър подкуп) 

TOz - Ако има по неподходящ за тази позиция ето го човека, корумпиран дикаттор който продава всяка информация и компромати за точната сума, ролята му не е дадена по заслуги а по изнудване и пари под масата. Нещо не ви харесва директно ви мютва, оплаквате се че ви мютва несправедливо, мютва ви пак.
Админите влизат и си правят квото искат, мютва ги и тях, винаги прав никога не пада по гръб, взима най-голямата заплата от всички в екипа, защото банва най-много потребители. Твърди се че има над 400 мютнати от които някой по над 2-пъти и над 50 баннати профила.
Ако имате достатъчно финансоф капитал и искате да ви се размине наказание пишете на ЛС.

Как да получите ролята?
Тук ролята не се получава, тя се наследява и може да има макс 2 нинджи, в последните си мигове настоящата нинджа казва своя наследник и така ролята се предава на новият избранник но чаак 12 часа след като пулса на сегашната е спрял че може и да фейкват смъртта все пак са нинджи!!!


Uploader - Това са мравките работнички, само бачкат и взимат точки и бачкат и взимат точки, ако им видите портфейла до горе пълен с точки, имат респекта на потребителите, нооо само толкова ни власт ни права нищо.

Как да получите ролята?
Тря сте много готян мотян за да получите тази роля и да минете през парламентарно гласуване съставено от Админи, Модератори и Нинджи.


Donator - Знаете има една приказка, "Който плаща, той поръчва музиката" е е това е тази роля имат пари угаждате си, искате комбати момбати по ваш вкус и искате да прередите плебеите с тяхните фрий коментари... Ама кви са те че да решават вадите стотачката пляскате 20-30 кафенца и пишете къв аникомбат искате.

Как да получите ролята?
Ролята се взима с яко кеш пара!!!


Оfficial - Това са нещо като НПО-та, събрана група създала нещо и иска малко обществено влияние ама да се отличава от останалите, схемаджии накратко, не знаеш кой стои зад профила ама знаеш че са много и ще те бият.

Как да получите ролята?
Трябва да сте много стабилна организация за да получите тази роля!


Translator - Най-забелжителната роля, щото всеки ходи да ги храни как аджеба не си вършели бързо работата и как тря слушат и изпълняват, щото видиш ли кви са те че лично време да имат...
Масово само мазохисти взимат тази роля, ако вие сте мека душа и не търпите на нападки, обиди, проклятия, магии, боб чорба, свински джулан, лук... Опа обърках записката.

Как да получите ролята?
Тази роля се взима само когато покажете 1000 преведени епизода минали под зоркият поглед на съвета на преводачите и чак след 95% одобрение вие взимате ролята.


 Media - Това е ролята мит, виждал съм ма няма, чувал съм ама глух съм.Тва са клюкарите на сайта, пишат някви теми новини а-у абее да не ти е работа да си им в ума, щото жълтите новини знаете летят по бързо от светлината, а никой не обича тия новини особено ако самите вие сте в тях.

Как да получите ролята?
Няма информация как се взима ролята....

👽От поредицата да си измиеш мозъка, скоро не бях попадал на нещо което да се включи детайлно с описание, но ето имало още заровени съкровища, това ОСТ-че осовено вокала в средата неземно допирче карайки те да настръхнеш 👽

2 реакции

1 коментар

Andrei Rusev
Peak!🗣
преди 2 седмици
Gasterпреди 2 месеца
Ното да не се е пенсионирал

0 реакции

4 коментара

Replicant StiliyanTRANSLATOR
По бързата процедура го очис...пенсионирахме
преди 2 месеца
Тино НиноNINJA
Да
преди 2 месеца
Gaster
R.I.P Noto, имахме добри моменти заедно, няма да забравя колко пъти ме мютна 🥲
преди 2 месеца
mirtodoro
Мене повече
преди 5 дена
👽 👽

2 реакции

0 коментара

;image

11 реакции

2 коментара

Replicant StiliyanTRANSLATOR
Хайде с мир и любов както беше преди image
преди 3 месеца
Wolfdell_
AP memes е сага, която не искам да приключва
преди 3 месеца
Няма измъкване от матрицата
👽 👽 👽image

4 реакции

2 коментара

ILOVEANIMETRANSLATOR
Поредното доказателство колко много уважавате преводачите...
преди 3 месеца
KoP3Le7oTRANSLATOR
Лиса ал-Гаиб
преди 3 месеца
👽 👽

0 реакции

0 коментара

👽

0 реакции

0 коментара


<3

20 реакции

6 коментара

CryWolfZori
😂 😂 😂 😂 😂
преди 4 месеца
KoP3Le7oTRANSLATOR
Рева 😂
преди 4 месеца
Migel
Топа😆
преди 4 месеца
Replicant StiliyanTRANSLATOR
За Обединен фронт " Спасение на аниметата''.
преди 4 месеца
Cherry-chan
Да спасяваме анимето!!!! 🗿🤚
преди 4 месеца
Wolfdell_
това е за оскар
преди 4 месеца
animefan03преди 5 месеца
Kak 1000 prevedeni epizoda?! Za Translator

0 реакции

4 коментара

Replicant StiliyanTRANSLATOR
Ако му замирише на зелено, може и да минеш с 900 преведени епизода.
преди 5 месеца
Барс СайгаTRANSLATOR
Малко са, трябва да се вдигнат на поне 2 000 😎
преди 5 месеца
Drago ツTRANSLATOR
Ако има настроение, може и да ги намали на 999. 😂
преди 5 месеца
dido_d09
как може толкова много и без да ви плащат, вие наистина сте герои...
преди 4 месеца
krismarinovпреди 5 месеца
Имам доста приятели който са несправедливо баннати от човек, който очевидно не знае как се използват подобни права (Визирам вас). Минете на курс за модератори! 👽

0 реакции

5 коментара

Тино НиноNINJA
Имената на тези приятели?
преди 5 месеца
krismarinov
DenqkaManqka му е профила...
преди 5 месеца
Тино НиноNINJA
https://animes-portal.info/otakus/otaku-4442 Профила си е активен ?
преди 5 месеца
krismarinov
Абе той е бил IP баннат, има ли шанс да му се вдигне тази забрана все пак е минало време, ай това е доста сериозно. Предполагам че може да помислите, няма пари все пак за cryncyroll... 👽
преди 5 месеца
Тино НиноNINJA
Не може
преди 5 месеца
Покажи повече

Моите приятели

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾