Youjo Senki Movie

劇場版 幼女戦記

Английско заглавие:
Saga of Tanya the Evil: The Movie
Премиера:
08/02/2019г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.38 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Nut
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Magic, Military
Продуценти:
Kadokawa Animation

Със своите армии, обхванали целия континент, Империята изглежда неудържима. След като си осигурява победа над остатъците от армията на Републиката, окончателната победа на Империята най-накрая е достижима. На изток обаче се събират тъмни облаци. Комунистическата федерация Руси събира войски на западната си граница, подготвяйки се да влезе във войната. Подкрепена от отряд от съюзнически магьосници-доброволци (Allied volunteer magicians) - сред които е Мери Сиокс (Mary Sioux), дъщеря на войник, убит от Таня Дегуречаф (Tanya Degurechaff) - Федерацията е решена да разпространи комунистическия режим и да постави Империята на колене.

Междувременно Таня и батальонът ѝ се връщат в имперската столица от южния фронт. След пристигането си, те имат за задача да разследват движението на войските по границата с Федерацията. Всяка ескалация на насилието в този момент може да доведе до нови конфликти, които да потопят света в опустошителна глобална война.

Дали Империята в крайна сметка ще излезе победител от борбата си или ще се разпадне в лицето на превъзходни врагове и коренно различни идеологии?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾