Omoide no Marnie

思い出のマーニー

Страдаща от чести астматични пристъпи, младата Анна Сасаки (Anna Sasaki) е тиха, сдържана и изолирана от връстниците си, което кара нейният приемник да е постоянно обезпокоен за нея. По препоръка на лекаря, Анна е изпратена в провинцията, с надеждата, че чистият въздух и спокойният начин на живот ще подобрят здравето ѝ и ще ѝ помогнат да прочисти ума си. Омаяна от страстта си да скицира, Анна прекарва летните дни с леля и чичо си, в малък град край морето.

Един ден, докато се скита навън, тя открива изоставеното имение "Marsh House". Но съвсем скоро открива, че резиденцията не е толкова празна, колкото изглежда, след като открива мистериозната Марни (Marni). Веселото поведение на Марни бавно започва да изважда Анна от черупката си с всяко нейно завръщане през нощта, за да се види със своята нова приятелка. Изглежда, обаче, че има повече за това странно момиче, отколкото би си помислил някой на пръв поглед. С наближаване края на лятото и завръщането ѝ обратно при приемния си родител, Анна започва да разкрива тайната зад стените на Marsh House.

Omoide no Marnie разказва чувствената история за приятелството и самооткриването на едно младо момиче, както и лятото, което винаги ще помни до края на живота си.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Ако някой знае, коя е песента на края ще е супер. Филмът е страхотен и си струва гледането.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах