Omoide no Marnie

思い出のマーニー

Английско заглавие:
When Marnie Was There
Премиера:
19/07/2014г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.43 ч.
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Studio Ghibli
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Psychological, Mystery, Drama
Продуценти:
Dentsu, Toho, Walt Disney Studios, Nippon Television Network

Страдаща от чести астматични пристъпи, младата Анна Сасаки (Anna Sasaki) е тиха, сдържана и изолирана от връстниците си, което кара нейният приемник да е постоянно обезпокоен за нея. По препоръка на лекаря, Анна е изпратена в провинцията, с надеждата, че чистият въздух и спокойният начин на живот ще подобрят здравето ѝ и ще ѝ помогнат да прочисти ума си. Омаяна от страстта си да скицира, Анна прекарва летните дни с леля и чичо си, в малък град край морето.

Един ден, докато се скита навън, тя открива изоставеното имение "Marsh House". Но съвсем скоро открива, че резиденцията не е толкова празна, колкото изглежда, след като открива мистериозната Марни (Marni). Веселото поведение на Марни бавно започва да изважда Анна от черупката си с всяко нейно завръщане през нощта, за да се види със своята нова приятелка. Изглежда, обаче, че има повече за това странно момиче, отколкото би си помислил някой на пръв поглед. С наближаване края на лятото и завръщането ѝ обратно при приемния си родител, Анна започва да разкрива тайната зад стените на Marsh House.

Omoide no Marnie разказва чувствената история за приятелството и самооткриването на едно младо момиче, както и лятото, което винаги ще помни до края на живота си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾