Violet Evergarden Gaiden: Eien to Jidou Shuki Ningyou

ヴァイオレット・エヴァーガーデン 外伝 -永遠と自動手記人形-

Премиера:
06/09/2019г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.30 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Kyoto Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Drama, Slice of Life
Продуценти:
Shochiku

Изабела (Isabella), дъщерята на благородното семейство Йорк (York), бива записана в академия за момичета, за да бъде превърната в дама, достойна за аристокрацията. Но тя се е отказала от бъдещето си, гледайки на престижното училище като на нищо повече от затвор от външния свят. Семейството ѝ забелязва затруднението ѝ с уроците и решава да наеме Вайолет Евъргардън (Violet Evergarden) да я обучава лично, под прикритието на слугиня.

В началото Изабела се отнася студено към Вайолет. Вайолет изглежда способна да свърши всичко идеално, карайки Изабела да смята, че е родена в заможно семейство. След като прекарват известно време заедно, младото момиче започва да осъзнава, че и новата прислужница е имала своите си трудности и започва да се отваря към нея. Скоро Изабела разкрива, че е загубила връзка с обичаната си малка сестра Тейлър Бартлет (Taylor Bartlett), която копнее да види отново.

Преживяла силата на думите чрез предишните си клиенти, Вайолет пита Изабела дали иска да напише писмо до Тейлър. Дали ще успее да помогне на дъщерята на Йорк и да предаде чувствата си към отдавна изгубената си сестра?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾