Ookami Kodomo no Ame to Yuki

おおかみこどもの雨と雪

Хана (Hana), трудолюбива колежанка се влюбва в тайнствен мъж, който посещава един от класовете ѝ, макар и да не е истински студент. Оказва се, че всъщност не е дори истински човек. По време на пълнолуние, той се трансформира, разкривайки ѝ че е последният жив върколак. Въпреки това, любовта на Хана остава силна и двамата в крайна сметка решават да сформират свое семейство.

Хана ражда две здрави деца - Аме (Ame) по време на валеж и Юки (Yuki) по време на снеговалеж, като и двете притежават способността да се превръщат във вълци, черта наследена от баща им. Прекалено скоро обаче внезапната смърт на съпруга ѝ опустошава живота на Хана, оставяйки я да отгледа семейството си напълно сама.

Стресът от отглеждането на децата си в гъсто населен град и да успее да опази тайната им е кулминацията, която я кара да реши да се преместят в провинцията. Там тя се надява, че Аме и Юки ще могат да живеят свободен живот, лишен от обществените преценки за нормално.

The Wolf Children Ame and Yuki е вълнуваща история за предизвикателствата на това да си самотна майка в непростимия съвременен свят.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Струва си гледането!!!

Много добро филм че! Обичам го и си заслужава гледането!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах