Summer Wars

サマーウォーズ

ОЗ (OZ) е виртуален свят свързан към Интернет, който става невероятно популярен в световен мащаб като вид спорт, пленяващ хората с голямо разнообразие от дейности. Като например, спортуване или шопинг, чрез създаване на аватар, който се персонализира от потребителя. Освен това, OZ притежава почти непробиваема сигурност и криптиране, подсигуряващи цялата лична информация на всеки потребител, с цел да се защитят тези, които играят. Поради удобството на апликацията, голяма част от обществото става силно зависимо от симулираната реалност, до толкова, че се доверява на системата да върне обратно безпилотния изследовател на астероиди, Араваши (Arawashi).

Кенжи Коисо (Kenji Koiso) е 17-годишен математически гений, който работи почасово като OZ модератор и бива поканен от момичето което харесва  - Нацуки Шинохара (Natsuki Shinohara) на лятно пътешествие. Но той не подозира, че пътешествието включва и това, той да се преструва на неин годеник. Малко след като пристигат до дома на семейството ѝ, където се подготвят за 90-ия рожден ден на прабаба ѝ, той получава странно кодирано съобщение на телефона си от неизвестен номер, който го предизвиква да разреши загадката. Кенжи е способен да разбие кода, но това което не знае, е че математическите му умения могат да поставят планетата в опасност.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това е симпатично. Има някои ненужно удължени неща в него, които са малко трудни за привличане на вниманието на западната публика, но ако си свикнал с азиатската култура не правят впечатление.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах