Sora no Aosa wo Shiru Hito yo

空の青さを知る人よ

Английско заглавие:
Her Blue Sky
Премиера:
11/10/2019г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.46 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
CloverWorks
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Romance, Drama, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Fuji TV, Toho, Kadokawa, STORY, FILMONY

Гимназистката Аой Айой (Aoi Aioi) живее с по-голямата си сестра, Акане (Akane), след трагичен инцидент преди 13 години, отнел родителите им завинаги. Тъй като Акане винаги се е грижела сама за всичко, Аой искрено иска да се премести в Токио след като завърши, за да спре да бъде бреме за сестра си и да започне музикална кариера, вдъхновена от бившото гадже на сестра ѝ, Шинноосуке „Шинно“ Канамуро (Shinnosuke "Shinno" Kanamuro). Шинно бил в банда, но след като родителите на момичетата умират, той заминава за Токио, за да стане професионален китарист, и никога повече не го видели.

Един следобед, докато Аой се упражнява на баса, бива стресната от 18-годишната версия на Шинно от преди 13 години! Като че ли по случайност, сега 31-годишният Шинно също се връща в града, но е променен драстично. Сега съществуват едновременно двама Шинно, но защо този от миналото е в настоящето?

Sora no Aosa wo Shiru Hito yo се върти около тези четири личности, докато се изправят пред дълбоките си чувства един към друг и вземат решения, които ще променят завинаги животите им.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾