Sora no Aosa wo Shiru Hito yo

空の青さを知る人よ

Гимназистката Аой Айой (Aoi Aioi) живее с по-голямата си сестра, Акане (Akane), след трагичен инцидент преди 13 години, отнел родителите им завинаги. Тъй като Акане винаги се е грижела сама за всичко, Аой искрено иска да се премести в Токио след като завърши, за да спре да бъде бреме за сестра си и да започне музикална кариера, вдъхновена от бившото гадже на сестра ѝ, Шинноосуке „Шинно“ Канамуро (Shinnosuke "Shinno" Kanamuro). Шинно бил в банда, но след като родителите на момичетата умират, той заминава за Токио, за да стане професионален китарист, и никога повече не го видели.

Един следобед, докато Аой се упражнява на баса, бива стресната от 18-годишната версия на Шинно от преди 13 години! Като че ли по случайност, сега 31-годишният Шинно също се връща в града, но е променен драстично. Сега съществуват едновременно двама Шинно, но защо този от миналото е в настоящето?

Sora no Aosa wo Shiru Hito yo се върти около тези четири личности, докато се изправят пред дълбоките си чувства един към друг и вземат решения, които ще променят завинаги животите им.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Кога ще излезееее😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

кога ще излезе??

ДАААА НАЙ-СЕТНЕ ДОЙДЕ И ТУККК АЗ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ЧОВРК НА СВЕТАААА БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!Кога ще има превод?ЗНАМ,ЧЕ ФИЛМА Е МНОГО ЯК

Доста си развълнувана 😆

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах