Shisha no Teikoku

屍者の帝国

Английско заглавие:
The Empire of Corpses
Премиера:
02/10/2015г.
Тип:
Филм
Продължителност:
2.00 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Wit Studio
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Psychological, Sci-Fi

До 19-ти век, човечеството развива технология, позволяваща реанимацията на трупове. Неспособни да изпитват собствени мисли или емоции, труповете се програмират от хората да действат като работници в различни професии.

Тази новооткрита технология, обаче, идва с уловка. Науката може да възстановява способността им да се движат, но не могат да върнат това, което всеки труп губи след смъртта си - душата. Но за доктор Виктор Франкенщайн (Victor Frankenstein), който изчезва малко след революционната му работа по реанимация на трупове, се казва, че успява да съживи един-единствен труп с обитаваща го душа.

В стремежа си към това научно познание, лондонският студент по медицина, Джон Уотсън (John Watson), се надява да изпълни обещанието си към покойния си партньор, Петък. След като бива претърсен от правителствена агенция, Уотсън се впуска в приключението да се докопа до бележките на Франкенщайн, за които се вярва, че съдържат ключа към тайните на душата. По време на своето търсене, младият студент ще разкрие суровата реалност на развиващата се трупна технология и цената, която той трябва да плати, за да напредне в изследванията си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾