Shisha no Teikoku

屍者の帝国

До 19-ти век, човечеството е развило технология, позволяваща реанимацията на трупове. Неспособни да изпитват собствени мисли или емоции, труповете се програмират от хората да действат като работници в различни професии.

Тази новооткрита технология, обаче, идва с уловка. Науката може да възстановява способността на труповете да се движат, но не могат да върнат това, което всеки труп губи при смъртта - душата. Но за доктор Виктор Франкенщайн (Victor Frankenstein), който изчезва малко след революционната му работа по реанимация на трупове, се казва, че успява да съживи единственият труп с обитаваща го душа.

В стремежа си към това научно познание, студентът по медицина в Лондон, Джон Уотсън (John Watson), се надява да изпълни обещанието си към покойния си партньор, Петък. След като е бил проучен от правителствена агенция, Уотсън е на лов за  бележките на Франкенщайн, които според него са ключът към тайните на душата. След като бива претърсен от правителствена агенция, Уотсън се впуска в приключението да се докопа до бележките на Франкенщайн, за които се вярва, че съдържат ключа към тайните на душата. По време на своето търсене, младият студент ще разкрива суровата реалност на развиващата се трупна технология и цената, която той трябва да плати, за да напредне в изследванията си.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Наистина много интересен филм препоръчвам го =]

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах