Shin Angyou Onshi

新暗行御史

Английско заглавие:
Blade of the Phantom Master
Премиера:
04/12/2004г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.25 ч.
Студио:
OLM Digital
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Adventure
Продуценти:
Shogakukan Productions

След дни на скитане в пустинята, раздразненият воин Мунсу (Munsu) се напълно изгубен, без да може да продължи. Животът му обаче неочаквано е спасен от Мон-рьон (Mon-ryon), млад мъж, който мечтае да стане таен агент за някогашната велика, но вече разрушена страна, Джуншин (Junshin). Целта му е да спаси приятелката си Чунхян (Chunhyan), държана в плен от злия лорд Бьонанд (Byonand).

Тогава, сякаш от нищото, започва тече от кръв от гърдите му. Оказва се, че е смъртоносно ранен от Саринджите (Sarinjas) - канибалистична порода пустинни гоблини. Бързият ум на Мунсу успява да убеди тези зверове да пощадят живота му, в замяна на апетитния труп на Мон-рьон.

Макар и скептично настроен за мотивите на Мон-рьон, Мунсу решава да продължи мисията, за която младият идеалист така силно е мечтал. Придружен от призрачна армия, отприщена със силите на Ангьо Онши (Angyo Onshi), Мунсу освобождава Чунхян. След като посещава мястото на трагичната случка, тя се самопровъзгласява за телохранител на Мунсу, отправяйки се заедно на мисия да накажат онези, които са лишили Джуншин от първоначалната му слава.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾