Kurenai no Buta

紅の豚

Порко Росо (Porco Rosso) е ловец на глави и бивш ветеран пилот от Първата световна война, но е трансформиран в антропоморфно прасе от рядко проклятие. Преди е когато е бил в човешката си форма е бил известен като Марко Пагот (Marco Pagot), но сега се добива с нов псевдоним, отговарящ на сегашния му образ - "Червеното свинче" (Red Pig).

В началото на Porco Rosso (Kurenai no Buta), Порко се събира отново с дългогодишната си приятелка Джина (Gina) и неочаквано се влюбва в нея. Въпреки странната си форма, Джина му предлага цялата любов, която може, но Порко има любовен съперник, с когото трябва да се справи. Американски пилот, наречен Къртис (Curtis), който също се опитва да спечели сърцето ѝ. Въпреки, че тя отхвърля неговите предложения, той още не е готов да я пусне толкова лесно. По време на завръщането си в Милано, Къртис се промъква зад самолета на Порко и го застрелва. Самолетът е напълно разрушен и Порко е обявен за мъртъв, но с неговия късмет едва успява да оцелее, без знанието на останалите.

Сега Порко трябва да продължи пътуването си с влак и открива, че е издадена заповед за ареста му в Италия. На плещите му стои не само задачата да намери Джина, но и да си отмъсти и справи със задаващата се война, която заплашва Европа.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах