Pokemon Movie 14 White: Victini to Kuroki Eiyuu Zekrom

ポケットモンスター ベストウィッシュ 「ビクティニと黒き英雄」

Английско заглавие:
Pokemon the Movie: White - Victini and Zekrom
Премиера:
16/07/2011г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.36 ч.
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Drama, Comedy, Kids

В минали векове, могъщото и процъфтяващо кралството на Долината изпада в смут. Двамата синове на владетеля се изправят един срещу друг, отприщвайки силите на легендарните си познайници - Реширам (Reshiram) и Зехром (Zekrom) - и нарушавайки силата на Дракона, който снабдява кралството с енергия. С помощта на митичния покемон Виктини (Victini) равновесието е възстановено, а Драконовата сила е свързана с Меча на Долината. Ако мечът бъде преместен, опустошението ще се повтори.

Деймън (Damon), потомък на разпръснатия вече народ на Долината, се опитва да възстанови предишната слава на кралството на своите предци. Той успява да призове легендарния покемон Зекром (Zekrom), с цел да вдигне Меча на Долината и сам да овладее Драконовата сила.

Междувременно Сатоши (Satoshi) и неговите спътници посещават градчето Ейндоак (Eindoak), разположено в подножието на Меча на долината. Сблъсквайки се със замисъла на Деймън, те подават ръка на Виктини, пазителката на Долината, за да спрат осъществяването на плана и да предотвратят повторение на трагедията, случила се преди хилядолетие.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾