Pokemon Movie 12: Arceus Choukoku no Jikuu e

ポケットモンスター ダイヤモンド&パール アルセウス 超克の時空へ

Английско заглавие:
Pokemon: Arceus and the Jewel of Life
Премиера:
18/07/2009г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.34 ч.
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Drama, Comedy, Kids
Продуценти:
Studio Jack

В отдавна забравени векове, когато Земята се е сблъскала с метеор, легендарният покемон Арсеус (Arceus) е използвал силата си, за да предотврати опасността. Този подвиг обаче кара 16-те плочи, които го заобикалят, да се разпръснат по целия свят. Без плочките, които осигуряват на жизнената му енергия, той започва да умира. Човек на име Деймън (Damon) успява да намери една от тях и я връща на умиращия покемон, помагайки му да се възстанови. За награда, Арсеус създава „бижуто на живота“ и го дава на хората от град Мичина (Michina), като уточнява, че той трябва да бъде върнат. Хората обаче отказват, заграбвайки скъпоценния камък за себе си. В последвалата битка Деймън е убит, а Арсеус заспива, като се заклева да накаже човечеството когато някой ден се завърне.

Сатоши (Satoshi) и неговите спътници пристигат в град Мичина, където се натъкват на Шина (Sheena), потомка на Деймън, която твърди, че притежава „бижуто на живота“ и възнамерява да го върне на Арсеус, когато той се събуди.

Ситуацията придобива неочакван обрат, когато легендарният покемон, въпреки най-добрите намерения на Шина, остава неудовлетворен. Сега Сатоши трябва да предотврати унищожаването на цялата човешка раса, тъй като яростта на Арсеус предизвиква изкривявания в структурата на Вселената, разгневявайки легендарното трио - Диалга (Dialga), Палкия (Palkia) и Гиратина (Giratina) - и нарушавайки световното равновесие.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾