Pokemon Movie 10: Dialga vs. Palkia vs. Darkrai

ポケットモンスター ダイヤモンド&パール ディアルガVSパルキアVSダークライ

Английско заглавие:
Pokemon: The Rise Of Darkrai
Премиера:
15/07/2007г.
Продължителност:
1.30 ч.
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Drama, Comedy, Kids
Продуценти:
Studio Jack

В красивия град Аламос (Alamos) се намират две вековни постройки, известни като Кулите на времето и пространството, построени от архитекта Годей (Godey), за да звучи в района оркестрова музика. В кулите се намира и залата за състезания на град Аламос, която е следващата дестинация за Хикари (Hikari), Сатоши (Satoshi) и Такеши (Takeshi) в тяхното пътуване из региона Синнох (Sinnoh). Жена на име Алис (Alice) и нейният партньор Чимчар (Chimchar) с удоволствие развежда Сатоши и компания през града и неговите отличителни черти.

Но обиколката внезапно е прекъсната, когато приятелят на Алиса, Тонио (Tonio), забелязва вълна от пространствени смущения в целия град - за всичко това е обвинен зловещия покемон Даркрай (Darkrai). Времево-пространствените смущения продължават да се засилват, когато два легендарни покемона - времевият покемон Диалга (Dialga) и пространственият покемон Палкиа (Palkia) - се появяват, за да се дуелират помежду си, изолирайки града и всички посетители в него в друго измерение!

Когато научава, че това събитие е било предвидено отдавна, Тонио открива, че неговият прадядо е оставил начин да спре дуела на покемоните. Дали Сатоши и приятелите му ще успеят да използват това последно средство, за да спасят градчето Аламос от това да се изпари между измеренията?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾