Pokemon Movie 08: Mew to Hadou no Yuusha Lucario

ポケットモンスターアドバンスジェネレーション ミュウと波導の勇者 ルカリオ

Английско заглавие:
Pokemon: Lucario and the Mystery of Mew
Премиера:
16/07/2005г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.40 ч.
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Drama, Comedy, Kids
Продуценти:
Shogakukan-Shueisha Productions, Studio Jack

Преди много време жителите на двореца Камарон (Camaron) се оказали на ръба на разрухата. За щастие, те са спасени от истинският пазител на аурата, сър Аарон (Sir Aaron). Той се жертва, за да спре войната между кралствата. От този ден нататък всяка година се провежда турнир в памет на благородната му постъпка.

Начинаещият треньор на покемони от Канто (Kanto), Сатоши (Satoshi), успява да спечели последния турнир и получава правото да владее жезъл, за който се твърди, че е принадлежал на самия сър Аарон. От жезъла се появява аура покемонът Лукарио (Lucario), който е и слуга на Истинския пазител. Въпреки това, спомняйки си как последният му господар му го е изоставя, Лукарио объркано бяга.

Междувременно Пикачу (Pikachu) внезапно е отведен от покемон на име Мяу (Mew) до легендарното Дърво на началото. Единствено Лукарио знае пътя до там, но не желае да се доверява на хората, след предателството на господаря си. Въпреки това, за да спаси любимия си партньор, Сатоши и компания трябва да се сдобият с цялата необходима помощ и да отидат до Дървото на началото, разкривайки скрити истини отпреди векове.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾