Pokemon Movie 02: Maboroshi no Pokemon Lugia Bakutan

ポケットモンスター 幻のポケモンルギア爆誕

Английско заглавие:
Pokemon: The Movie 2000
Премиера:
17/07/1999г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.20 ч.
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Drama, Comedy, Kids
Продуценти:
Studio Jack

Древно пророчество разказва за ден, в който титаните на леда, мълнията и огъня ще бъдат обезпокоени. Когато това се случи, пазителят на морето Лугия (Lugia) ще се издигне и ще възстанови хармонията. Омагьосан от думите на пророчеството, колекционерът на покемони Гелардан (Gelardan) тръгва на своя дирижабъл с ужасния план да улови Лугия, тръгвайки след тези трима титани.

След като Гелардан прави своя ход, започват драстични промени в климата - ужасни бури започват да се появяват по цялото земно кълбо. Една от тези бури кара кораба, на борда на който се намират треньорите на покемони Сатоши (Satoshi), Касуми (Kasumi) и Кенджи (Kenji), да се отклони от курса си и да се приземи на остров Земя (Earthia Island). При пристигането си, Сатоши научава за древното пророчество и за съдбата си на избраник, който ще помогне на Лугия да възстанови баланса в света.

Със съдбата на света в ръцете си, главният ни герой ще трябва да събере смелост, за да се изправи срещу хаоса, който заплашва да разкъса всичко, и да спре Гелардан веднъж и завинаги.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾