Pokemon Movie 01: Mewtwo no Gyakushuu

ポケットモンスター ミュウツーの逆襲

Английско заглавие:
Pokemon: The First Movie
Премиера:
18/07/1998г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.25 ч.
Аудитория:
PG (Деца)
Студио:
OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Drama, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Shogakukan-Shueisha Productions, Imagica, Studio Jack

Това е успешен научен експеримент, който се е объркал ужасно много. Когато екип от учени открива ДНК на древния покемон Мю (Mew), те използват потенциала му в опит да създадат най-доброто живо оръжие. С помощта на усъвършенствани техники за клониране и ресурси, предоставени им от лидера на престъпния синдикат Отбор Ракета (Team Rocket) Джовани (Giovanni), учените успяват да създадат мощния психически покемон Мюто (Mewtwo).

Pokemon Movie 01: Mewtwo no Gyakushuu разкрива ужасяващата сила на Мюто, когато той научава, че е създаден не само като експеримент, но и като инструмент за зловещите цели на Джовани. Освобождавайки се от контрола му, покемонът създава своя собствена островна крепост и реконструира технологията за клониране, която му е дала живот.

Под прикритието на майстор-треньор на покемони, Мюто примамва най-добрите треньори в света в своята база. Сред тези треньори са Аш Кечъм (Ash Ketchum), неговият верен покемон Пикачу (Pikachu) и приятелите им Брок (Brock) и Мисти (Misty). Обединявайки се хора и покемони, те трябва не само да открият скритата тайна на плановете на Мюто, но и да се изправят срещу ужасяващата му мощ. Ако не успеят, отмъщението му ще доведе не само до тирания над всички покемони, но и до изчезването на човешката раса.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾