Pokemon Movie 01: Mewtwo no Gyakushuu

ポケットモンスター ミュウツーの逆襲

Това е успешен научен експеримент, който се е объркал ужасно много. Когато екип от учени открива ДНК на древния покемон Мю (Mew), те използват потенциала му в опит да създадат най-доброто живо оръжие. С помощта на усъвършенствани техники за клониране и ресурси, предоставени им от лидера на престъпния синдикат Отбор Ракета (Team Rocket) Джовани (Giovanni), учените успяват да създадат мощния психически покемон Мюто (Mewtwo).

Pokemon Movie 01: Mewtwo no Gyakushuu разкрива ужасяващата сила на Мюто, когато той научава, че е създаден не само като експеримент, но и като инструмент за зловещите цели на Джовани. Освобождавайки се от контрола му, покемонът създава своя собствена островна крепост и реконструира технологията за клониране, която му е дала живот.

Под прикритието на майстор-треньор на покемони, Мюто примамва най-добрите треньори в света в своята база. Сред тези треньори са Аш Кечъм (Ash Ketchum), неговият верен покемон Пикачу (Pikachu) и приятелите им Брок (Brock) и Мисти (Misty). Обединявайки се хора и покемони, те трябва не само да открият скритата тайна на плановете на Мюто, но и да се изправят срещу ужасяващата му мощ. Ако не успеят, отмъщението му ще доведе не само до тирания над всички покемони, но и до изчезването на човешката раса.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Невероятен екшън😂

Е, мен успя да ме сплаши преди години като го гледах 😆

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах