No Game No Life: Zero

ノーゲーム・ノーライフ ゼロ

Премиера:
15/07/2017г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.46 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Madhouse
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Game, Supernatural, Comedy, Ecchi

В древен Disboard, Рику (Riku) е ядосан млад воин, който се стреми да спаси човечеството от опасния Превишен (Exceed). Това е шестнадесетия съзнателен вид, борещ се да установи "Един истински Бог" сред Стар Деус (Old Deus). В беззаконна земя, липсата на магия и слабите тела на хората ги прави лесни мишени за другите Превишени, оставяйки човеците на ръба на изчезването си.

Един ден, обаче, надеждата в човечеството се връща когато Рику намира могъщата жена Екс-машина (Ex-machina), която той нарича Шви (Schwi), в изоставен град на елфи. Изгонена от Клъстера си заради изследванията си върху човешките емоции, Шви е убедена, че човечеството е оцеляло само подари силата на тези чувства и е решена да разбере човешкото сърце.

Рику и Шви създават невероятно партньорство сред целия този хаус, борейки се за живота си на всяка цена. Двамата са решени да намерят отговорите на индивидуалните недостатъци помежду си и да открият за себе си какво точно наистина означава да бъдеш човек. Всеки с могъщ нов съюзник зад гърба си, сега е на тяхно задължение да предотвратят изчезването на човешката раса и да установят мир на света!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾