No Game No Life: Zero

ノーゲーム・ノーライフ ゼロ

В древен Disboard, Рику (Riku) е ядосан млад воин, който се стреми да спаси човечеството от опасния Превишен (Exceed). Това е шестнадесетия съзнателен вид, борещ се да установи "Един истински Бог" сред Стар Деус (Old Deus). В беззаконна земя, липсата на магия и слабите тела на хората ги прави лесни мишени за другите Превишени, оставяйки човеците на ръба на изчезването си.

Един ден, обаче, надеждата в човечеството се връща когато Рику намира могъщата жена Екс-машина (Ex-machina), която той нарича Шви (Schwi), в изоставен град на елфи. Изгонена от Клъстера си заради изследванията си върху човешките емоции, Шви е убедена, че човечеството е оцеляло само подари силата на тези чувства и е решена да разбере човешкото сърце.

Рику и Шви създават невероятно партньорство сред целия този хаус, борейки се за живота си на всяка цена. Двамата са решени да намерят отговорите на индивидуалните недостатъци помежду си и да открият за себе си какво точно наистина означава да бъдеш човек. Всеки с могъщ нов съюзник зад гърба си, сега е на тяхно задължение да предотвратят изчезването на човешката раса и да установят мир на света!

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах