Ninku (Movie)

忍空

Премиера:
15/07/1995г.
Тип:
Филм
Продължителност:
0.26 ч.
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Shounen, Adventure, Martial Arts, Super Power, Comedy

След като разбиват биплана си в пустинята, гладните членове на клана Нинкуу (Ninkuu Clan) се сдобиват с листовка и решават да приемат обявената работа като телохранители в близкото спокойно градче. Но тъй като се появяват се твърде късно, те започват работа като прислужници на охранителите, получили желаната позиция. А кои ли са тези късметлии?

Акробатичният твърдоглав Айто (Aito), сексапилната сексбомба Рихоко (Rihoko), Чоджи (Choji) червеният слип, блестящият Фууске (Fuusuke) и безстрашният пернат Хироюки (Hiroyuki)... запознайте се с майсторите на Нинку!

Е, тези много по-бляскави охранители със сигурност са имали наглостта да се представят за истинските членове на клана Нинкуу. Но самозванците дори не подозират, че ще трябва да платят цена за това, че се отнасят с тях като с истинските Нинкуу, а именно, че ще трябва да се борят със смъртоносните братя от Небе и Земя!

За късмет на нашите фалшиви приятели, когато истинските Айто, Рихоко, Чоджи и Фуусуке се намесват, лошите момчета ги очакват единствено неприятности. Но може ли магическото бойно изкуство на Нинкуу да победи смъртоносния боен стил на двамата братя?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾