New Initial D Movie: Legend 1 - Kakusei

新劇場版 頭文字[イニシャル]D Legend1 -覚醒

Английско заглавие:
Initial D Legend 1 Awakening
Премиера:
24/08/2014г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.02 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS, SANZIGEN
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sports
Продуценти:
Shochiku, Kodansha, Ultra Super Pictures, Avex Pictures, Sammy

Една мъглива сутрин на планината Акина, черно-бяла Тойота AE86 прелита покрай Мазда RX7 на Кейсуке Такахаши (Keisuke Takahashi). Това го кара да вярва, че е видял духа на състезател, който е загинал на същото място. Решавайки да победи този призрак, Кейсуке мобилизира Akagi Red Suns, за да се изправи срещу местния състезателен отбор Akina Speed Stars в състезание. Той очаква, че съревнованието ще примами неуловимия „Призрак от Акина“ на яве и ще му даде възможност да отмъсти за предишното си поражение.

Докато приятелят му Ицуки Такеучи (Itsuki Takeuchi) е обсебен от автомобилите и състезанията, Такуми Фудживара (Takumi Fujiwara) не е. Той не успява да разбере „прилива“, който изпитват състезателите, и всеки разговор за автомобили му напомня за доставките на тофу, които прави за баща си със старото AE86. Ранните му сутрешни доставки го водят нагоре-надолу по планината Акина, където е запомнил по-добре от всички останали всяка пресечка, стопове и завои.

Когато една вечер отборът на Акаги се появява, за да предизвика „Звездите на скоростта“ на състезание, те приемат предизвикателството само за да разберат, че са тотално превъзхождани. Единственият начин, по който могат да имат шанс срещу тях, е да накарат AE86 с цвят на панда да се присъедини към отбора им. С малко принуда Такуми поема волана и се отправя към планината, за да защити гордостта на всички състезатели в Акина.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾