Neko no Ongaeshi

猫の恩返し

Английско заглавие:
The Cat Returns
Премиера:
20/07/2002г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.15 ч.
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Studio Ghibli
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Drama

Хару Йошиока (Haru Yoshioka) е едно обикновено момиче от гимназията, което има проблеми с взимането на решения за себе си. Един ден тя забелязва странна котка, която пресича пътя с малко подаръче... и камион насочен право към нея! Хуру дори не спира да се замисли, преди да скочи пред камиона, за да я спаси.

Този самоотвержен акт инициира верига от събития, изпращащи Хару на вълнуващо приключение. Котката, която спасява се оказва, се оказва, че не е обикновен котарак, а Лун (Lun), Принцът на котките. В чест на смелостта ѝ за спасяването на живота му, Лун предлага да се омъжи за него. Хару промърморва нещо, което Лун приема за "да" и за добро или лошо съдбата ѝ е запечатана.

Заедно с котките си Мута (Мута) и Барон (Baron), момичето е подпомогната от гарван на име Тото (Toto), за да стигне до света на котките и да оправи това недоразумение. Но пътуването ѝ е по-трудно отколкото изглежда, разбирайки, че ако не може да избяга от ноктите на Краля на котките и да намери истинската си същност, то тя самата ще се превърне завинаги в котка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾