Neko no Ongaeshi

猫の恩返し

Хару Йошиока (Haru Yoshioka) е едно обикновено момиче от гимназията, което има проблеми с взимането на решения за себе си. Един ден тя забелязва странна котка, която пресича пътя с малко подаръче... и камион насочен право към нея! Хуру дори не спира да се замисли, преди да скочи пред камиона, за да я спаси.

Този самоотвержен акт инициира верига от събития, изпращащи Хару на вълнуващо приключение. Котката, която спасява се оказва, се оказва, че не е обикновен котарак, а Лун (Lun), Принцът на котките. В чест на смелостта ѝ за спасяването на живота му, Лун предлага да се омъжи за него. Хару промърморва нещо, което Лун приема за "да" и за добро или лошо съдбата ѝ е запечатана.

Заедно с котките си Мута (Мута) и Барон (Baron), момичето е подпомогната от гарван на име Тото (Toto), за да стигне до света на котките и да оправи това недоразумение. Но пътуването ѝ е по-трудно отколкото изглежда, разбирайки, че ако не може да избяга от ноктите на Краля на котките и да намери истинската си същност, то тя самата ще се превърне завинаги в котка.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

евала че го има преведено *-*

Има го преведено във вибокс7. Бихте ли го добавили?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах