Kino no Tabi: The Beautiful World - Nanika wo Suru Tame ni - Life Goes On.

劇場版 キノの旅 -the Beautiful World- 何かをするために -life goes on.

Английско заглавие:
Kino no Tabi: the Beautiful World - Life Goes On, Kino's Journey Movie
Премиера:
19/02/2005г.
Тип:
Филм
Продължителност:
0.29 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
A.C.G.T.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Drama

След като бяга от мрачното бъдеще, което я очаква в родната ѝ страна, едно младо момиче приема ново име и самоличност - вдъхновени от човека, който е пожертвал живота си, за да ѝ помогне да избяга. Заедно с новия си спътник, говорещ мотоциклет, двамата намират нов дом в гората, където живее възрастна жена с опит в областта на оръжията. Под грижите на непознатата, момичето се обучава в стрелба и управление на мотоциклет, наред с други различни умения, необходими за оцеляване.

Макар момичето да е доволно от настоящия си живот, вината за смъртта на спасителя ѝ продължава да расте. Тя все още се чувства отговорна за кончината му и обмисля последствията от използването на неговото име като свое. По този начин тя отрича собствената си идентичност и съществуване, като се опитва да възпроизведе живота на друг човек, вместо да живее своя собствен.

Kino no Tabi: The Beautiful World - Nanika wo Suru Tame ni - Life Goes On. проследява пътя на младо момиче, което започва да се примирява с новата си самоличност.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾