Mary to Majo no Hana

メアリと魔女の花

Английско заглавие:
Mary and the Witch's Flower
Премиера:
08/07/2017г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.42 ч.
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Studio Ponoc
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Magic, Adventure
Продуценти:
Khara, Dentsu, Yomiuri Telecasting, Toho, Nippon Television Network, Amuse, Hakuhodo DY Media Partners, Lawson, Kadokawa, Sapporo Television Broadcasting, Miyagi Television Broadcasting, Shizuoka Daiichi Television, Chukyo TV Broadcasting, Hiroshima Television, Fukuoka Broadcasting System, LINE Corporation, Walt Disney Japan, KEN ON, D.N.dreampartners, Yomiuri Shimbun

Мери Смит (Mary Smith) е тромаво момиче с буйна червена коса, което сякаш не може да направи нищо като хората. След като се мести с голямата си леля Шарлот (Charlotte), Мери се оказва самотна и отегчена, докато един ден не решава да шпионира котка, която сякаш продължава да променя цвета си всеки път, когато я види. Любопитството ѝ надделява и тя решава да я проследи до близката горичка. Дълбоко в нея, котката я отвежда на полянка с мъртви дървета и кафява трева, където единственият признак на живот са мистериозно скупчени сини цветя, каквито Мери никога не е виждала през живота си. По-късно, тя разбира от градинаря на имението, че тези редки видове се наричат „Fly-by-Night“ и се казва, че са търсени от вещиците заради невероятната си магическа сила.

Когато странната котка се завръща при нея една вечер, Мери отново е отведена в гората, но този път до стара метла, скрита в старо дърво. След като тромаво смачква малко от Fly-by-Night с метлата, тя започва да свети и я издига в небето. Своенравното ѝ приключение завършва в колежа за вещици Ендор (Endor), където е сбъркана за нова ученичка. И така, Мери трябва да се научи да се грижи за себе си в този прекрасен нов свят на магията, където нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾