Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 2: Eien no Monogatari

劇場版 魔法少女まどか☆マギカ 永遠の物語

Въпреки че желанието на Саяка Мики (Sayaka Miki) е изпълнено, непредвидените последици я смазват и опетняват диаманта в душата ѝ, докато накрая не е покушена от отчаяние и изгуби човечността си. Хомура Акеми (Homura Akemi) разкрива на Кьоуко Сакура (Kyouko Sakura) и Мадока Канаме (Madoka Kaname) крайната съдба на магическите момичета: веднъж опетни ли се душевният им диамант, той се превръща в Семе на Скръбта (Grief Seed) и момичетата се прераждат като вещици - нещо, което Хомура научава като преповтаря историята безброй пъти в опит да предотврати трагедията с Мадока.

Кюубей (Kyuubey) само допринася за отчаянието им, когато признава истинските си намерения: да събере енергията, сътворена от магическите момичета, и да я използва, за да удължи живота на Вселената. Когато заплахата от могъщата вещица Валпургиснахт (Walpurgisnacht) се появява, Хомура отново се заклева да пази Мадока и света от ужасна съдба.

Притисната между това да изпълни желанието на Хомура и това да спаси света, кое в края на краищата ще избере Мадока?

Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 2: Eien no Monogatari е история за неизбежна съдба и необичаен герой, който може да промени всичко.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах