Kokoro ga Sakebitagatterunda

心が叫びたがってるんだ

Английско заглавие:
The Anthem of the Heart
Премиера:
19/09/2015г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.59 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Romance, Drama, School
Продуценти:
Aniplex, Dentsu, Fuji TV, Lawson HMV Entertainment, Shogakukan

Джун Нарусе (Jun Naruse) е бъбривка, чийто живот е оцветен от приказки с щастлив край. Тъй като се влияе твърде много от тях, тя е твърде наивна и доверчива, а думите ѝ бързо разрушават връзката на семейството ѝ, когато неволно разкрива аферата на баща си. Нарусе е белязана за цял живот, след като е обвинена за развода на родителите си. Съжалението ѝ скоро се проявява в приказно яйце  - същество, което запечатва устата ѝ и да не може да говори, за да осигури на всички един щастлив край.

Сега, дори в гимназията, речта на момичето остава заключена от вълшебното яйце. Когато се опитва да говори, стомахът ѝ започва да се извива. Макар и неспособна да предаде мислите си чрез думи, тя неочаквано е избрана да изпълни мюзикъл, заедно с трима други ученици - Такуми Сакагами (Takumi Sakagami), Нацуки Ниту (Natsuki Nitu) и Дайки Тасаки (Daiki Tasaki). Нарусе се отправя към клубната зала, за да отхвърли обезсърчаващата задача, но променя решението си, след като чува красивия глас на Сакагами.

Вероятно „проклятието“ на яйцето не се отнася за пеенето, а може би и Сакагами ще се окаже принца от приказките, който е търсила през цялото това време. Ще може ли Нарусе да предаде химна на своето сърце?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾