Koe no Katachi

聲の形

Както всеки див младеж, ученикът Шоуя Ишида (Shouya Ishida) се опитва да пребори скуката по най-жестоките начини. Когато глухата Шоуко Нишимия (Shouko Nishimiya) се прехвърля в техния клас, Шоуя и съучениците му не престават да я тормозят, просто за забавление. Но когато майка ѝ уведомява училищното настоятелство, той бива нарочен за всички беди на момичето. С преместването на Шоуко от училището, Шоуя остава на милостта на съучениците си. Той бива безмилостно изпратен в изгнание през цялото си начално и средно образование, докато учителите просто си затварят очите.

Сега, в третата си гимназиална година, Шоуко все още бива измъчван от постъпките си като малко момче. Искрено съжалявайки за миналите си деяния, той тръгва по пътя на изкуплението – да се срещне отново с Шоуко и да ѝ се реваншира.

Koe no Katachi разказва стопляща сърцата история на Шоуя с Шоуко и честните му опити да откупи грешките си, докато непрекъснато бива преследван от постъпките си в миналото.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Филма е уникален!! Препоръчвам с две ръце :)

Филма е много як! 100/10

Това се превърна в любимия ми филм . Аз честно казано бих добавила сцена, в която си признават любовта си и всичко да завърши с целувка. Но все пак филма беше уникален и затова 1000/10

ne tva e malko prekaleno

Може,но това определено ще развали до някаква степен филма😄 😁

okolo 5 4asa revah a tova ne e 4esto mn hubav film

филма е страхотен 10/10

Този филм ми бръкна доста навътре в душата.

Много вълнуващо! Препоръчвам с 2 ръце ! 10/10!

Почти се разплаках

my vavorite strahoten e !!!!!!!!!!!!!!!😁

Невероятно!

Много хубав филм😍

Уникално!!!!!!!

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах