Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

傷物語〈Ⅲ冷血篇〉

Премиера:
06/01/2017г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.23 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Shaft
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Vampire, Mystery, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, Kodansha

След като помага за съживяването на легендарния вампир Kiss-shot Acerola-orion Heart-under-blade, Койоми Арараги (Koyomi Araragi) се превръща и той във вампир като неин слуга. Kiss-shot е убедена, че може да го върне обратно като човек, но само когато си възвърне пълната си сила.

Арараги преследва тримата ловци на вампири, които са победили Kiss-shot и възстановява частите ѝ, за да възвърне пълната ѝ сила. Но сега, когато Арараги почти приключва със задачата си, за която се бори през цялото време, е нужно да се запита дали това, което прави наистина го иска. След като съживява този могъщ вампир, няма какво да каже за това, което може да направи и няма да има начин да я спре.

Но има повече от историята, която Арараги не разбира. Ако новороден вампир като него би могъл да победи ловците, как тогава са успели да надвият Kiss-shot? Може ли да ѝ вярва, че ще го върне обратно като човек? И как това е изобщо би било възможно?

Арараги е стигнал границите си, но трябва да стигне до решение, но може да не е възможно да разреши тази ситуация, без да направи нещо, за което ще съжалява...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾