Kizumonogatari III: Reiketsu-hen

傷物語〈Ⅲ冷血篇〉

След като помага за съживяването на легендарния вампир Kiss-shot Acerola-orion Heart-under-blade, Койоми Арараги (Koyomi Araragi) се превръща и той във вампир като неин слуга. Kiss-shot е убедена, че може да го върне обратно като човек, но само когато си възвърне пълната си сила.

Арараги преследва тримата ловци на вампири, които са победили Kiss-shot и възстановява частите ѝ, за да възвърне пълната ѝ сила. Но сега, когато Арараги почти приключва със задачата си, за която се бори през цялото време, е нужно да се запита дали това, което прави наистина го иска. След като съживява този могъщ вампир, няма какво да каже за това, което може да направи и няма да има начин да я спре.

Но има повече от историята, която Арараги не разбира. Ако новороден вампир като него би могъл да победи ловците, как тогава са успели да надвият Kiss-shot? Може ли да ѝ вярва, че ще го върне обратно като човек? И как това е изобщо би било възможно?

Арараги е стигнал границите си, но трябва да стигне до решение, но може да не е възможно да разреши тази ситуация, без да направи нещо, за което ще съжалява...

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах