Kingsglaive: Final Fantasy XV

Премиера:
09/07/2016г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.55 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Square Enix Visual Works
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action
Продуценти:
Square Enix

От години империята Нифлхайм (Niflheim) и кралство Луцис (Lucis) са във война. Империята, доминирала по-голямата част от света на Еос (Eos), жадува за силата на последния известен кристал, който се съхранява в столицата на Луцис, Инсомния (Insomnia).

За да защити народа си от тези настъпващи сили, крал Регис Луцис Келум Сто и Тринадесети (Regis Lucis Caelum CXIII) използва силата на Кристала, за да обгради Инсомния с магическа стена. Заедно с тази бариера, Регис събира елитна военна оперативна група, известна като Kingsglaive. Черпейки силата си от краля, Kingsglaive защитават границите на Луцис от натиска на империята и други сили, които биха им навредили.

Един от членовете е Никс (Nyx), човек, наречен „Героят“ от своите колеги воини поради арогантността и желанието си да спасява всички. Въпреки това, гордостта му надделява, карайки го да не се подчинява на заповедите на своя капитан, което неимоверно води до понижение. Сега той прекарва дните си в охрана на градските порти, но нещата започват да се променят, след като се разчува, че Регис планира да подпише мирен договор със своите заклети врагове.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾