Kimi no Na wa.

君の名は。

Английско заглавие:
Your Name.
Премиера:
26/08/2016г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.46 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
CoMix Wave Films
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Supernatural, School
Продуценти:
Kadokawa Shoten, Toho, Sound Team Don Juan, Lawson HMV Entertainment, Amuse, East Japan Marketing & Communications

Митсуха Миямизу (Mitsuha Miyamizu) е тийнейджърка, копнееща да живее живота на момче в оживения град Токио - мечта, която стои в рязък контраст с настоящия ѝ живот в провинцията. В същото време, в града Таки Тачибана (Taki Tachibana) живее натоварения гимназиален живот, като го жонглира с почасовата работа и мечтае за бъдещето си като архитект.

Един ден Митсуха се събужда в стая, която не е нейната и се осъзнава, че живее мечтания си живот в Токио - но в тялото на Таки! От другата страна – Таки се озовава на мястото на Митсуха в скромната провинция. В преследване на отговора на този странен феномен, двамата тръгват да се търсят един-другиму.

 

Междувременно цяла Япония е вперила поглед в небето - към кометата Тиамат, която преминава покрай Земята веднъж на цели 1200 г. Дали двете събития са свързани и какво е обяснението зад мистериозния феномен? 

 

Kimi no Na wa се впуска в приключенията на Митсуха и Таки, които започват да придобиват драматично влияние върху живота на двамата, изтъкани в мрежа от вълнуващи събития. 

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾