Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen

劇場版 空の境界 the Garden of sinners 第五章『矛盾螺旋』

Английско заглавие:
Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners Movie 5
Премиера:
16/08/2008г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.53 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Mystery, Romance, Drama, Supernatural, Thriller

През ноември 1998г. се осъществява двойно убийство в новопостроения жилищен комплекс „Огава“ (Ogawa), в сърцето на град Мифуне (Mifune). Убиецът, Томое Енджу (Tomoe Enjou), бяга в паниката си. За негово учудване, той не е преследван от полицията и няма съобщени вести за инцидента по медийните канали. След като Шики Рюги (Shiki Ryougi) защитава Томое от група престъпници, тя му позволява да остане в нейния дом като убежище. Но след няколко дни Томое е потресен от новината, че майка му е жива, въпреки че е убеден, че я е убил.

Същевременно, Микия Кокуту (Mikiya Kokutou) разследва предположение, което приятелят му Туко Аозаки (Touko Aozaki) получава по повод убийството в уникалния жилищен комплекс. Колкото повече информация Микия открива относно инцидента, толкова повече той започва да се интересува от Туко. Решавайки да задълбочи разследването си, Микия скоро разкрива ужасяващата истина за поличбата на комплекс „Огава“.

В петата част на поредицата Kara no Kyoukai, The Garden of Sinners (Mujun Rasen) съчетава една сложно изградена мистерия с установени теми и герои, за да създаде една тъмна и провокираща история.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾