Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin

劇場版 空の境界 未来福音

Шики Рйоуги (Shiki Ryougi), Микия Кокуто (Mikiya Kokutou) и ​​Туко Аозаки (Touko Aozaki) започват да разследват бомбардировач, след като стават свидетели на експлозия. Същата нощ, Шики вижда бомбардировача и той я обсебва. За да се отърве от нея, лудият си играе с нея на котка и мишка, в опит да я примами на празен паркинг. Бомбите не са единственото, което е способен да използва: той още притежава способността да вижда бъдещето и има ясното намерение да сложи край на Шики.

На други места, няколко дена преди събитието, Шизуне Сео (Shizune Seo), ученичка от женската академия Рейен (Reien), си прави планове да се прибере за лятото. Но докато слиза от автобуса получава видение за бъдещето, включващо смъртта на близкостоящ непознат. Докато се опитва да предупреди непознатия, тя среща Микия, който успява да използва ефективно информацията на Шизуне.

Впоследствие, служител е пратен да работи с 10-годишната дъщеря на работодателя си. Целта на неговото разследване, обаче, се оказва дух от миналото и на двамата.

Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin разказва истории, които се случват по време на основното развитие от филмовата серия „Kara no Kyoukai“, от които е и от бъдещето.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това не е ли първата част, имам предвид каченото?

Уникален филм

Много добър филм!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах