Kagami no Kojou

かがみの孤城

Английско заглавие:
Lonely Castle in the Mirror
Премиера:
23/12/2022г.
Тип:
Филм
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Mystery, Seinen, Drama
Продуценти:
Shochiku

В спокоен токийски квартал седем ученика избягват да ходят на училище, криейки се в тъмните си спални, неспособни да се изправят пред семейството и приятелите си. Или поне до момента, в който откриват, че огледалата в спалните им светят.

Само с едно докосване те се измъкват от самотния си живот и се озовават в чуден замък като от приказка на братя Грим. Това причудливо място, в което странно липсват храна и течаща вода, но е пълно с електрически контакти, е дом на едно раздразнително момиче с маска, наречено Вълчата кралица, и се превръща в тяхна площадка за игра и убежище през учебните занятия. Казано им е, че в стените е скрит ключ, който ще изпълни едно желание, както и че ще получат набор от улики, за да го намерят. Но има уловка - ключът трябва да бъде намерен до края на учебната година и те трябва да напускат помещенията до пет часа всеки ден, иначе ги очаква фатален край.

С течение на времето наяве излиза опустошителна истина - само онези, които са достатъчно смели да споделят историите си, ще бъдат спасени. И така те започват да разкриват историите си един на друг. Как едно момче е обсипано с повече гаджета, отколкото с любов, как друг претърпява болезнено и необяснимо отхвърляне и как едно момиче живее в страх от хищния си доведен баща. Докато се борят да спазват правилата на играта се разгръща трогателна история за седем героя, попаднали в капана на неразбиране и самота, които в крайна сметка са освободени от силата на приятелството, съпричастността и жертвоготовността.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾