Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge

劇場版 HUNTER×HUNTER 緋色の幻影(ファントム・ルージュ)

След като приключват работата си в град Йоркню (Yorknew City), Леорио Паладикнайт (Leorio Paladiknight) и Курапика (Kurapika) разследват нашумял слух за момче с червеникави очи, за който се вярва, че е член на вече несъществуващия клан Курта (Kurta). Курапика се надява да открие друг оцелял от клана, освен самия него, но вместо това губи и двете си очи след атака от човек, който изглежда като приятел от детството.

Леорио се грижи за раните на Курапика, изпращайки както Гон Фрийкс (Gon Freecss) и Килуа Золдик (Killua Zoldyck) да помогнат с издирването на очните ябълки на Курапика. Търсенето им обаче ги изправя лице в лице със скандалната група крадци Phantom Troupe - същата група, убила целия клан Курта преди пет години заради червените си наследствени очи.

Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge проследява стремежа на момчетата, които търсят очите на своя приятел и техния крадец, карайки ги да се задълбочат дълбоко в миналото на Phantom Troupe. По този начин те ще се натъкнат на загадъчно момиче, което сякаш е свързано с всичко случващо се...

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

препоръчвам първо да изгледате анимето и след това филмите

Филма го има преведен във vboks, ако искате да го гледате

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах