Human Lost: Ningen Shikkaku

HUMAN LOST 人間失格

Премиера:
22/10/2019г.
Тип:
Филм
Студио:
Polygon Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Psychological, Seinen, Drama

Животът ми е един много голям срам.

Токио, 2036-та година - революция в медицинското лечение побеждава смъртта...

С помощта на вътрешните наномашини и системата „S.H.E.L.L“, чиято мрежа ги контролира, хората повече няма нужда се притесняват от заболявания, не се нуждаят от лечение на наранявания и им е гарантиран сигурен и здрав 120-годишен живот. Въпреки това, тази съвършена социална система изкривява японската нация по множество начини - нерешени икономически различия, етичен упадък в резултат на безсмъртието, сериозно замърсяване на околната среда и появата на феномена „Human Lost“, в който хората биват изключвани от системата „S.H.E.L.L“ и стават деформирани. Япония сериозно се олюлява между два варианта за своето бъдеще - възстановяване на цивилизацията или нейното пълно унищожение.

Атмосферното замърсяване затруднява „Маршрут 16“ във „Външната страна“ - зоната след магистралата, заобикаляща града. Там живее Йозо Оба (Youzou Oba), който води бездействащ, наситен с наркотици живот. Той се присъединява към бандата на мистериозния Масао Хорики (Masao Horiki), който е известен със своите драг състезания, в компрометираната зона Inside - мястото където живее привилегированата класа. Много скоро обаче Оба е принуден да се бори със зъби и нокти, след като се натъква на пострадал от Human Lost. За щастие животът му е спасен от Йошико Хираги (Yoshiko Hiiragi), която притежава мистериозни способности и е част от анти-Lost агенцията H.I.L.A.M., като в тази съдбоносна среща открива, че самият той притежава изключителни сили...

Деградация и смърт. Живот и надежда. Поразен от съдбата, човек се разкъсва на парчета и пролива реки от сълзи. Гняв. Скръб. Патос. Изкушен от отчаяние и горчиви сълзи, самият Оба е преобразен в демон. Изгубен човек... или човек, който може да се себеоткритие?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾