Hotarubi no Mori e

蛍火の杜へ

Английско заглавие:
The Light of a Firefly Forest
Премиера:
17/09/2011г.
Тип:
Филм
Продължителност:
0.45 ч.
Аудитория:
G (Всички възрасти)
Студио:
Brain's Base
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Shoujo, Supernatural
Продуценти:
Aniplex

Заинтригувана от историята на планинско божество, шестгодишната Хотару Такегава (Hotaru Takegawa) се изгубва в древна гора по пътя за къщата на чичо си. Изтощена и отчаяно нуждаеща се от помощ, Хотару се натъква на маскиран горски дух на име Джин (Gin). Тя научава по трудния начин, че не трябва да докосва момчето или то ще изчезне. Въпреки това Джин извежда Хотару от гората, но след като тя обещава да се върне с подарък я предупреждава, че никога повече не трябва да се връща.

Тя не обръща внимание на предупреждението му и въпреки, че разстоянието и няколко измерения ги делят, те стават близки приятели, след като тя започва да го посещава всяко лято. Но връзката и решителността им са подложени на изпитание, когато възникналите романтични чувства са в конфликт с едно-единствено правило.

По едноименната манга на Юки Мидорикава (Yuki Midorikawa), „Hotarubi no Mori e“ ще разкаже за приятелството и компромисът на двама, които никога не е трябвало да се срещат, оплитайки животите си безнадеждно един в друг.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾