Grisaia: Phantom Trigger The Animation

グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION

Премиера:
15/03/2019г.
Тип:
Филм
Продължителност:
0.49 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Bibury Animation Studios
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, School
Продуценти:
Magic Capsule

След инцидента в Хийт Осло, съществуването на американско-японската антитерористична организация CIRS става обществено достояние. Тя е възстановена от нулата, а най-потайните ѝ функции са прехвърлени на нова агенция - SORD (Социални операции, изследвания и развитие).

Целта на SORD е да обучи ново поколение тайни агенти, които да защитават страната от бъдещи заплахи. За тази цел организацията е създала редица училища в цялата страна. Академия Михама (Mihama Academy), оставена да гние след внезапното си закриване, получава ново предназначение като едно от тези „специализирани училища за обучение“.

Новото превъплъщение на академията е дом на разнообразна група ученици, които всеки ден усъвършенстват своите необичайни умения - понякога на работното място. Сега Михама поверява на тези ексцентрични момичета оръжия и боеприпаси. Без да обръщат внимание на собствената си безопасност, тези ученички отново и отново се впускат в опасни незаконни мисии - и всичко това за благото на света.

Осигурено ни е място в света. Това само по себе си не е достатъчно - нямаше да има смисъл да живеем, ако това беше всичко, което имахме... Не е достатъчно само да бъдем използвани от другите. Живея със собствените си сили и се боря, за да оцелея. Това е единственият начин онези от нас, които действително успяват да оцелеят, да намерят прошка...

Независимо колко ги мачка животът, какво ли бъдеще очаква тези момичета, които сами са избрали пътя на оръжието?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾