Gintama: The Final

銀魂 THE FINAL

Английско заглавие:
Gintama: The Very Final
Премиера:
08/01/2021г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.44 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bandai Namco Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Sci-Fi, Shounen, Drama, Parody, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Warner Bros. Japan

Gintama The Final“ е третата и последна филмова адаптация на японската анимация „Gintama“, която адаптира арката Silver Soul от едноименната манга, както и включва изцяло нов материал.

Изминали са две години след нахлуването на Тендошуу (Tendoshuu) в централния терминал на О-Едо. Оттогава Йорозуя (Yorozuya) са тръгнали по свой път. Предвиждайки завръщането на Уцуро (Utsuro), Гинтоки Саката (Gintoki Sakata) започва да изследва земните лей линии за следи от Алтана на друг човек. След като се натъква на следи от Тендошуу - които продължават да се стремят към безсмъртие - Гинтоки се връща в Едо.

По-късно прегрупираните Шинсенгуми и Йорозуя започват атака срещу окупирания Централен терминал. Със събраната Алтана от останките на кораба на Тендошуу, който е застрашен от детонация, Йорозуя и техните съюзници се борят с враговете си, докато безопасността на Едо - и на останалата част от света - виси на косъм. Изпълнявайки волята на своя учител, бившите ученици на Шоуйоу Йошида (Shouyou Yoshida) се обединяват и преживяват миналото си за последен път в опит да спасят бъдещето си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾