Gintama Movie 1: Shinyaku Benizakura-hen

劇場版 銀魂 新訳紅桜篇

Премиера:
24/04/2010г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.35 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Sci-Fi, Shounen, Parody, Samurai, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Aniplex, Dentsu, Bandai, Warner Bros., Shueisha

Гинтоки (Gintoki) и приятелите му от Йорозуя (Yorozuya) (или по-скоро служители, страдащи от трудови нарушения), Шинпачи (Shinpachi) и Кагура (Kagura), продължават да се оглеждат във футуристичния, завзет от извънземни град Едо (Edo). Те поемат всяка работа, която могат да намерят, като се опитват да не се забъркват в нещо прекалено опасно.

Но когато Катсура (Katsura), лидерът на бунтовниците Джоуи (Joui) и дългогодишен познат на Гинтоки, изчезва след брутално нападение от неизвестен убиец. Шинпачи и Кагура започват разследване на местонахождението му и самоличността на нападателя. Междувременно Гинтоки поема една привидно несвързана работа - ковачът Тецуя (Tetsuya) иска от него да намери и възстанови наскоро откраднат странен и мощен меч, наречен Бенизакура (Benizakura).

С времето двете разследвания постепенно се пресичат, Йорозуя се оказват в средата на голяма конспирация, която зависи от зловещата природа на меча Бенизакура. Гинтоки решава да нападне директно главния щаб на врага и заедно с няколко неочаквани съюзници започва една от най-опасните работни места до момента.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾