Fate/stay night Movie: Heaven's Feel - I. Presage Flower

劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] Ⅰ.presage flower」

Войната за Светия Граал - жестока битка между магьосници, в която седем Господаря и призованите им Слуги се бият за Светия Граал - магически артефакт, който може да изпълни всяко желание на победителя. Преди близо 10 години последната битка от Четвъртата война за Светия Граал предизвиква опустошение над град Фуюки (Fuyuki) и отнема живота на над 500 души.

Широ Емия (Shirou Emiya) е оцелял от тази трагедия, стремящ се да стане герой на справедливостта, също като своя спасител и осиновител Кирицугу Емия (Kiritsugu Emiya). Въпреки, че е само ученик, Широ е хвърлен в следващата голяма битка за Светия Граал, след като вижда битка между Слуги в училището си и призовава свой собствен Слуга, Сейбър (Saber).

Когато мистериозна сянка започва серия от убийства в града, Широ се съюзява с Рин Тосака (Rin Toosaka), друг участник във войната, за да спрат избиването на безброй невинни хора. Въпреки това, чувствата на Широ за близката му приятелка Сакура Мато (Sakura Matou) го водят към по-дълбоки и мрачни тайни около войната и враждуващите семейства.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах