Animes Portal няма и никога няма да има официален DISCORD сървър! Всички съществуващи такива се представят за нас без наше позволение!

Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo

ヱヴァンゲリヲン新劇場版:Q

Четиринадесет години след Третото въздействие (Third Impact). Земята е пост-апокалиптична пустош, човешката цивилизация е в руини, а познатите на Шинджи (Shinji) са почти неузнаваеми. В капана на Евангелион-1, той бива върнат от Космоса от Асука (Asuka) и Мари (Mari), само за да се окаже затворник на Уили (Wille) - военна фракция, водена от бившия му настойник Мисато Кацураги (Misato Katsuragi). Студени и огорчени, бившите му съюзници го гледат с подозрение и отказват да го подкрепят, докато се примирява с последиците от действията си.

Наранен и объркан, Шинджи бива спасен от Уили от Рей, завръщайки се в централата на Нърв (Nerv). Там той бързо се сприятелява със загадъчния Кавору Нигиса (Kaworu Nagisa), който му предлага топлина и прозрение за състоянието на войната с Ангелите. Но кратката почивка на Шинджи и Кавору е в навечерието на нова битка, в която първият установява, че враговете му всъщност вече не са Ангелите, а бившите му му другари. В тази горчива конфронтация за определяне на бъдещето на света, Шинджи ще научи от първа ръка, че миналото не може да бъде отменено.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

ще го превеждате ли?

Ще се превежда ли

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах