Animes Portal няма и никога няма да има официален DISCORD сървър! Всички съществуващи такива се представят за нас без наше позволение!

Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone

ヱヴァンゲリヲン新劇場版:序

В пост-апокалиптичен свят, една от последните останали човешки колонии в Япония е силно укрепеният град Токио-3. Четиринадесетгодишният Шинджи Икари (Shinji Ikari) е отведен в централата на Нърв (Nerv) - подземна организация, ръководена от отчуждения му баща Гендо (Gendou). Той иска от него да стане пилот на колосалния андроид Евангелион (Evangelion), създаден за борба срещу чудовища и деструктивни извънземни твари, известни като Ангели (Angels), които причиняват хаос и застрашават оцеляването на останалата човешка раса.

Макар първоначално да не е склонен, Шинджи е раздвоен от идеята да за помирение с баща си и в крайна сметка се съгласява да помогне срещу извънземната заплаха, пилотирайки Евангелион-1. Хвърлен в средата на опасното бойно поле, Шинджи трябва да намери необходимата смелост и да се изправи срещу Ангелското нашествие, преди да се окаже твърде късно.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Някой мисли ли да го преведе?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах