Digimon Adventure tri. 3: Kokuhaku

デジモンアドベンチャーtri.(トライ)第3章「告白」

Английско заглавие:
Digimon Adventure tri. Confession
Премиера:
24/09/2016г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.45 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Toei Animation
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Adventure, Drama, Comedy
Продуценти:
Bandai, Ai Addiction

Тайчи (Taichi) и приятелите му не могат да скрият колко тревожно е, че нещо внезапно се е влошило с Мейкомон (Meicoomon), карайки я да унищожи Леомон (Leomon) и да изчезне по време на объркването.

Ако Мейкомон е бил заразен, искам да разбера причината за това. Имало ли е някакви признаци да се случило? И кога, за Бога, е станало?“ Изправен пред ситуацията отвъд това, което може да си представи, Коуширо (Koushirou) се опитва да отвърне на удара.

Но без ефективни средства на свое разположение, той разпитва Мейко (Meiko) за повече информация. „Моля те, помни, че се нуждая от информация какво се крие зад заразата." Мейко кимва, неспособна да отговори...

Агумон (Agumon) и другите са поставени под карантина в кабинета на Коуширо, за да се предпазят от заразата, но Патамон (Patamon) вече започва да показва признаци на зараза...  В същото време, Агумон и другите се информират чрез гласа, обитаващ Хикари (Hikari), за важна тайна относно Дигиталния свят.

Времето... наближава...

Тогава по време на битката срещу Мейкомон, когато тя отново се появява, уреченото време настъпва. Тайчи и приятелите му се агонизират за разкритата тайна. С преплитането на чувствата им, те достигат до определено решение...
Ако твърде дълго чакаме за „деня“, преди да се усетим, ще се окажем вече пораснали.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾