Captain Herlock

キャプテンハーロック

Английско заглавие:
Space Pirate Captain Harlock
Премиера:
07/09/2013г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.55 ч.
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Marza Animation Planet
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Drama, Space
Продуценти:
Toei Video, Sammy, Kinoshita Koumuten

След като завладява галактиката, човечеството е достигнало своя връх, а сега е в постоянен упадък. Ресурсите на Вселената намаляват и около 500 милиарда души започват да се връщат у дома на Земята. Така започва война между различните човешки фракции за контрол над планетата. В крайна сметка авторитарното правителство „Санкцията на Гея“ предотвратява повторното заселване на Земята.

Капитан Херлок (Herlock) е един от елитното крило, на което правителството възлага да защитава Земята. Флотата му от кораби е неудържима под негово командване. Въпреки забраната, управляващите позволяват на дипломатическия елит да имигрира на Земята, което разгневява капитана. Той подивява, обстрелвайки елита и останалата част от флота си. След това решава да освободи тъмна материя върху планетата, за да я направи необитаема, но попаднал в нея, материята го прави безсмъртен.

Сто години по-късно, а легендарният Херлок все още е на свобода, като под негов контрол е само Аркадия (Arcadia). Правителството продължава да осъществява плановете си за контрол над Земята, като същевременно крие истинското ѝ състояние. Но капитанът се готви за последен сблъсък с тях, който ще определи съдбата на света!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾