Boruto: Naruto the Movie

BORUTO -NARUTO THE MOVIE-

Премиера:
07/08/2015г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.35 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Martial Arts, Super Power, Comedy
Продуценти:
Toho, Shueisha

Боруто Узумаки (Boruto Uzumaki) е наследил пакостливия дух и безкрайната енергия на известния си баща, Седмия Хокаге, Наруто (Naruto). Когато влиза на изпита си за Чунин (Chunin), рязко решение на Наруто разгневява сина му. Това кара личностите им да се сблъскат и събужда ожесточената амбиция на младия шиноби да надмине баща си със своите умения и техники. За да направи това, обаче, момчето ще има нужда от помощта на не кой да е, а на Саске Учиха (Sasuke Uchiha), доживотният противник и приятел от детинство на Наруто.

Въпреки убежденията на Боруто, че има нужните умения за надминаването на Седмия Хокаге, скоро открива, че пътят му насреща не е толкова просто, колкото си е представял.

Boruto: Naruto the Movie отваря вратите на нова генерация от шинобита, изпитвайки способностите им, докато биват изправени пред мистериозен враг и в задачата да възстановят мира в Коноха и трудностите в собствените си семейства. Седмият Хокаге със сигурност има впечатляваща история зад гърба си, но в този случай ще се нуждае от силната работа в екип от старите си приятели и нови таланти, за да може да победи.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾