Boruto: Naruto the Movie

BORUTO -NARUTO THE MOVIE-

Боруто Узумаки (Boruto Uzumaki) е наследил пакостливия дух и безкрайната енергия на известния си баща, Седмия Хокаге, Наруто (Naruto). Когато влиза на изпита си за Чунин (Chunin), рязко решение на Наруто разгневява сина му. Това кара личностите им да се сблъскат и събужда ожесточената амбиция на младия шиноби да надмине баща си със своите умения и техники. За да направи това, обаче, момчето ще има нужда от помощта на не кой да е, а на Саске Учиха (Sasuke Uchiha), доживотният противник и приятел от детинство на Наруто.

Въпреки убежденията на Боруто, че има нужните умения за надминаването на Седмия Хокаге, скоро открива, че пътят му насреща не е толкова просто, колкото си е представял.

Boruto: Naruto the Movie отваря вратите на нова генерация от шинобита, изпитвайки способностите им, докато биват изправени пред мистериозен враг и в задачата да възстановят мира в Коноха и трудностите в собствените си семейства. Седмият Хокаге със сигурност има впечатляваща история зад гърба си, но в този случай ще се нуждае от силната работа в екип от старите си приятели и нови таланти, за да може да победи.

Трейлър

За да гледате този филм онлайн, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

ФИЛМА Е ПО-ДОБЪР ОТ ЕПИЗОДИТЕ

Тоя филм го има и в Анимето на Чунин изпита само, дето е преиначен.

avatarДеактивиран акаунтпреди 10 месеца

Края ме изкефи😎 😎 😎

Филма го има преведен във Vboks, ако искате да го гледате.

Невероятен филм 😆

Страхотно продължение! Нямам търпение да видя и как ще се развият нещата и в анимето
😻

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах