Bakemono no Ko

バケモノの子

Английско заглавие:
The Boy and the Beast
Премиера:
11/06/2015г.
Тип:
Филм
Продължителност:
1.58 ч.
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Chizu
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Adventure, Supernatural
Продуценти:
Dentsu, Yomiuri Telecasting, Kadokawa Shoten, Toho, Nippon Television Network

Bakemono no Ko е история за момче и звяр: двама самотни, двама упорити, двама силни. За деветгодишния Рен (Ren) нещата трудно биха могли да станат по-лоши. Майка му е починала в катастрофа, баща му го изоставя, а останалите му роднини се държат студено и отдръпнато. Отчаян, Рен бяга на коварните улици на Шибуя (Shibuya) в опит да оцелее самичък.

В царство на зверове, всички се страхуват от свирепия войн Куматецу (Kumatetsu), но и не го харесват или уважават особено. Когато Всемогъщият решава да се пенсионира и да стане Бог, Куматецу следва да е естественият кандидат за негов заместник - той и благородният Лорд Иузан (Iouzan) са двамата най-силни в страната. Но Куматецу е толкова антисоциален, че дори не успява да завърши училище. А докато не докаже, че всъщност може, то той никога няма да се смята за сериозен претендент.

Когато Рен се изгубва в лабиринт от тесни алеи и се озовава в странната земя Шибутен (Shibuten), съдбата събира тези две инатливи и волни души. Куматецу нарича момчето Кюута (Kyuuta). Всеки е учител за другия, но все пак става въпрос за тези двамата, а при тях нищо не е лесно и просто. Докато Кюута свиква с новия си дом, той открива, че е разпокъсан между два свята - два свята, които са далеч по-близки, отколкото момчето и звярът предполагат.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾