Umineko no Naku Koro ni - Episode 1: Legend of the Golden Witch

うみねこのなく頃に - Episode 1: Legend of the Golden Witch

Английско заглавие:
Umineko When They Cry Episode 1: Legend of the Golden Witch
Публикувана на:
22/12/2007г.
Статус:
Завършен
Тип:
Manga
Томове:
4
Глави:
23
Сериализация:
Gangan Joker
Жанрове:
Psychological, Horror, Mystery, Drama, Supernatural, Comedy
Автори:
Natsumi, Kei (Art), Ryukishi07 (Story

Всяка година семейство Уширомия (Ushiromiya) организира събор, провеждан от ексцентричния глава на семейство, Кинзо (Kinzou), на остров Рокенджима (Rokkenjima). С влошаващото му се здраве обаче, много от членовете на семейството вярват, че не му остава много време. И както тайфунът бушува навън, така се вихри и буря в сърцата им, карайки се помежду си кой е законен наследник на Кинзо.

Внукът му Батлер (Battler) се завръща в Рокенджима след шестгодишно отсъствие, очаквайки събора да мине гладко. Ексцентричният му дядо обаче има свои планове, той въвежда причудлива игра и предизвиква всички да намерят скритото му злато. Този, който го намери, също ще получи и най-желаната от всички награда - да стане глава на семейството. Играта обаче се оказва наситена с насилие и убийства, когато участниците са използвани като „жертви“, с които да съживят хилядолетната вещица на Рокенджима, Беатрис (Beatrice).

Колкото и да е скептичен, Батлер не вярва в окултното. Но когато много от семейството се оказват мъртви, той просто не може да не започне да се съмнява дали това е дело на магия или машинации на някой от фамилията.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾